Add Link
Image default
Internet

De voordelen van een Magento webshop op maat

E-commerce heeft het aanzicht van de zakenwereld sterk veranderd. Tegenwoordig, met een paar klikken van een muis of een paar aanrakingen in uw mobiele set, kunt u het grootste deel van uw zaken doen.

Terwijl er veel grote spelers in e-commerce of e-business zijn, is Magento de koploper in de online zakenwereld – allemaal te wijten aan het aantal goede dingen die het biedt. Echter, het is niet verstoken van nadelen. Hieronder hebben we een lijst samengesteld met voor- en nadelen van Magento voor een e-commerce winkel, zodat u ze kunt afwegen en beslissen of u Magneto wilt voor uw e-commerce of niet. Lees hier de voordelen van een Magento (maatwerk) webshop.

Het is flexibel

Magento is een open source platform. Met andere woorden, we kunnen de broncode wijzigen volgens onze eisen en wensen, wat ons toelaat om templates aan te passen en de gewenste functionaliteit te bereiken.

Bovendien, Magento maakt het ook mogelijk derden te integreren voor verschillende doeleinden zoals het importeren van producten en nog veel meer. Deze flexibiliteit is het grootste pluspunt van Magento, omdat het gemakkelijker maakt om te kijken en te analyseren prestaties van websites en ook om een real-time informatie te krijgen.

Het heeft veel functies die andere platforms missen

Magento heeft een breed scala aan functies die ons in staat stelt om meerdere winkels te beheren, en ondersteuning van meerdere locaties, meerdere talen, meerdere prijzen en meerdere valuta’s. Vergelijk Magento vs Shopify, vs Woocommerce, vs Volusion of een ander e-commerce platform en het onderscheidt zich met zijn overvloed aan functies.

Bijvoorbeeld, met de hulp van Magento, kunt u variëren uw prijs van het specifieke product, afhankelijk van de groep van klanten. U kunt een andere prijs voor uw personeel, alsmede een andere prijs voor VIP’s hebben. Bovendien, de gemeenschap versie van Magento kunt u genieten van vele functies, die andere e-commerce platforms missen. Daarom is het een van de grootste voordelen om Magento te kiezen boven andere e-commerce platforms.

Het heeft een grote gemeenschap van gebruikers

Er is een grote gemeenschap van Magento gebruikers omdat het een van de meest gebruikte e-commerce platforms in de wereld is. Dit heeft geholpen om snelle ondersteuning te garanderen. Daarnaast heeft de grote gemeenschap geïnspireerd tot het ontwikkelen van vele extensies en plugins. Als gevolg hiervan, als je problemen hebt, is de kans groot dat je meer ondersteuning krijgt omdat er talloze bronnen zijn om problemen op te lossen.

Het is mobielvriendelijk

Een mobielvriendelijke configuratie is een must om het succes van e-commerce te garanderen. Volgens een van de enquêtes, bijna een vierde van de online shoppers voelde de behoefte van de mobiel vriendelijke e-commerce platform. Online retailers kunnen niet voorbijgaan aan het feit dat internet browsing trend is verschoven naar mobiele apparaten.

Magento is mobiel vriendelijk omdat het toelaat om een mobiele site te creëren zonder enige moeilijkheid en de beste mobiele kijkervaring te geven aan de klant voor zover mogelijk. Dit heeft geholpen in de toename van de verkoop en een lagere bounce rate.

Het is schaalbaar

Wanneer we een klein bedrijf beginnen, doen we dat met het oog op uitbreiding later in de toekomst. Naarmate het bedrijf groeit, moet ons e-commerce platform in staat zijn om de toegenomen hoeveelheid producten en verkopen aan te kunnen. Sommige van de e-commerce platforms kunnen deze groei niet aan en kunnen de voortgang van het bedrijf belemmeren, maar Magento kan met gemak omgaan, van een handvol producten tot duizenden van hen.

In feite, kan Magento ongeveer tot vijf honderdduizenden producten en duizenden transacties in een uur ondersteunen. Het is een opmerkelijk voordeel omdat u Magento kunt aanpassen zonder enige beperkingen. Lees hier meer over het bedrijf dat u hiermee kunt helpen.

https://vendic.nl/