Add Link
Image default
Gezondheid

Genieten met een e smoker

Ikzelf ben verknocht aan mijn e smoker. Nooit een vieze asbak, geen kamer die blauw ziet van de rook, maar bovenal de smaak. Het is heerlijk om te variëren met de smaken olie die te verkrijgen zijn om de e smoker te vullen.

Praktisch in de auto

Het is begonnen voor enkel in de auto. Menig auto kon ik nog maar lastig inruilen of verkopen omdat die van binnen zo stonk. Elke keer als ik dan toch mijn andere wagen had nam ik me stellig voor om niet meer in de auto te roken. Maar ja, dat werd een sigaretje met het raampje open vanwege de stress door een file, en nog één en nog één. Na enkele maanden pafte ik tijdens het rijden de ene na de andere sigaret weg. En als ik dan de auto drie jaar had en het werd weer tijd voor een jongere wagen, dan begon het verhaal van de stinkende auto weer van vooraf aan. Totdat ik enkel een elektrische sigaret in de auto ging gebruiken. Lekker ontspannen rijden, en de auto bleef net zo fris ruiken en de asbak schoon en leeg.

 

Van het één kwam het ander

Als het lukt om een auto fris te houden, dan moet het ook lukken om de gordijnen en kleding fris te laten ruiken? Ik ging de elektrische sigaret ook in huis gebruiken. Ondertussen was ik ook flink verknocht geraakt aan de smaakjes olie. Vaak mengde ik wat smaken. Een fruitsmaakje met een vleugje mint. Maar soms vul ik het tankje van de elektrische sigaret met enkel vanillesmaak. Ook ondertussen bespaarde ik veel geld; sigaretten zijn duur vergeleken bij olie. Door al deze voordelen, een frisser huis, kleding wat beter ruikt, besparing van geld en het variëren met smaken; wil ik niets anders meer als de elektrische sigaret.

 

Nog meer voordeel

Door de jaren heen zijn de startersetjes fors goedkoper en beter geworden. Over het algemeen bestaat een setje uit een oplader en alles dubbel. Vooral de batterij moet je dubbel hebben; één voor op de oplader één om te gebruiken, dus daar is goed over nagedacht. Daarbij is het op veel meer plaatsen te koop. Voor de eerste kon ik bij een enkele online shop terecht, nu wordt de elektrische sigaret en olie op veel meer plekken verkocht. En de echte sigaretten, zelden rook ik er nog wel eens één, maar eigenlijk gebruik ik volledig de ea-sigaret.