Add Link
Image default
Kunst en Kitsch

Houd jezelf bezig in quarantaine: schilderen op nummer voor volwassenen

Het zijn rare tijden. Winkels zijn op slot en de overheid roept op om massaal binnen te blijven. Scholen zijn dicht en je werk heeft besloten al het personeel vanuit huis te laten werken. Je doet thuis een workout en kijkt een aflevering van je favoriete serie. Wat ga je nu doen? Schilderen op nummer! Is dat niet voor kinderen? Nee, goed schilderen op nummer voor volwassenen.

Werk aan elk project die jij wilt. Ontwikkel je schilderkunsten en creëer de meest mooie schilderijen. Van wilde dieren tot de mooiste skylines. Ben je een fan van zwart-wit? Misschien schilder je liever met neutrale kleuren. Ook voor de grootste kleurenliefhebbers zit er wat bij. Schilder erop los met felle kleuren. Schilder jij vandaag een gebouw? Of beschilder jij vandaag de nummers met de rustige kleuren van een berglandschap. Schilderen op nummer haalt het creatieve in je naar boven. Volwassenen die dachten niet meer te kunnen knutselen moeten dit eens proberen!

Hoe werkt het?

Een schilderij is volledig ingericht met vakjes die zijn gevuld met een nummer. Elke kleur hoort bij een nummer. Kleur het vakje in met de kleur die bij dat nummer hoort. Schilderen op nummer werkt ontspannend en verlaagt stress. Stel de kleur blauw is bedrukt met nummer 1. Dan schilder je alle vakjes waarin nummer 1 staat blauw.

Het houdt je op een actieve en creatieve manier bezig zonder dat er een beeldscherm aan te pas komt. De verf bij schilderen op nummer voor volwassenen zit zo verpakt dat je deze na gebruik kan afsluiten en later opnieuw kan gebruiken. Je hoeft dus niet in een keer een schilderij af te maken. Schilderen op nummer is voor alle leeftijden. Kinderen kunnen het samen met hun volwassenen ouders doen. De perfecte bezigheid voor wat ouder-kind qualitytime.