Add Link
Image default
Cadeau

Originele housewarming cadeaus, vind ze hier!

Heb je binnenkort een housewarming van een vriend, een collega of van je familie? Leuk! Natuurlijk kan je niet met lege handen aankomen. Denk dus na over een leuk cadeau. Hiermee maak je een goede indruk. Maar wat voor geschenk moet je nu geven? Dan hangt natuurlijk af van de gene die een huis heeft gekocht. Maar vind je het lastig om te bedenken wat diegene leuk vindt? Hier hebben we wat originele en populaire cadeaus voor housewarmings voor je op een rijtje gezet. Lees dus snel verder!

Een nieuw huisnummer

Is het een housewarming voor een nieuwbouwhuis? Nieuwe huizen worden veelal opgeleverd met saaie, standaard huisnummers. Deze zijn vaak alles behalve opvallend. Dankzij de kleine afmetingen zijn ze zelfs lastig te zien van afstand. En een nieuw huis vraagt natuurlijk om een huisnummer. Een leuke cadeautip is dus een nieuw huisnummer. Geef bijvoorbeeld een RVS huisnummer of een op maat gemaakt naambordje van een site als https://rvshuisnummers.nl/ cadeau. Hier kan je kiezen uit diverse formaten en kleuren. Roestvaste huisnummers hebben veel voordelen. Ze zijn duurzaam (dus gaan lang mee) en zijn bovendien erg mooi. Dit cadeau zal dus erg gewaardeerd worden.

Een andere tip: geef een verlicht RVS huisnummer. Deze zijn immens populair! Een nadeel is dat deze relatief duur zijn.

Een buitenlamp

Naast een huisnummer, is ook een buitenlamp een goed en origineel idee voor nieuwbouwhuizen. De meeste huizen worden immers opgeleverd zonder buiten wandlamp. Peil van te voren wel even wat de ontvanger mooi en niet mooi vindt. Dit voorkomt teleurstelling.

Een cadeaubon

Waarom een cadeau bedenken, als de ontvanger dat ook zelf kan doen? Dat is de gedachte achter een cadeaubon. Een cadeaubon geven is een stuk leuker dan het geven van geld. Toch kan de ontvanger zelf een cadeautje uitkiezen. Dit bespaart jou niet alleen een hoop tijd en kopzorgen. Ook kan de ontvanger iets kiezen wat hij of zij écht nodig heeft. Kortom, een gift die altijd gewaardeerd wordt. Voeg eventueel nog een kaart met een zelfgeschreven boodschap toe. Dit zorgt voor een persoonlijke touch.

Een barbecue

Toegegeven: het is een ietwat prijzig cadeau. Toch is het zeker het overwegen waard. Dit cadeau heeft een leuk voordeel: je kan jezelf gelijk uitnodigen voor een leuk avondje barbecueën. Zo is het niet alleen een leuk cadeau voor de ontvanger, maar ook voor jezelf ;).

Een ferme handdruk: not done

Niet is gênanter dan met lege handen aankomen op een housewarming. Neem hoe dan ook een kleine gift mee. Al is het maar een bloementje, of een kaartje met een persoonlijk geschreven boodschap of gelukswensen. Het gaat om het gebaar, en een klein gebaar is een goed gebaar.

Hebben jullie nog leuke ideeën voor housewarming cadeautjes? Laat het ons gerust weten. We zijn benieuwd naar jullie reacties!

Gerelateerde artikelen

Geschiedenis Kubus

Dit moet je weten over kerstpakketten en belasting

Gewoon online zilveren ringen kopen