Add Link
Image default
Aanbiedingen

Schuco kozijnen – kwaliteit Made in Germany

Schuco kozijnen – Levenslang comfort

Was u voornemens om kozijnen te vervangen? Dan heeft u natuurlijk allang het internet afgestruind naar opties om kunststof kozijnen te plaatsen of te laten plaatsen. Want als u toch uw kozijnen gaat aanpakken, ligt het voor de hand dat u kiest voor een energiebesparende oplossing. En dan zijn kunststof kozijnen uitermate geschikt.

U spaart namelijk onderhoud en stookkosten uit, en u werkt mee aan een beter milieu. Want kunststof kozijnen zijn volgens de VKG norm allemaal recyclebaar en dat is goed!

De meeste kunststof kozijnen leveranciers werken standaard met HR++ glas, of zelfs tripple HR+++ glas. Dit zijn allemaal maatregelen die worden aangesproord door de overhied. U kunt zelfs geld lenen van de overheid om uw aanschaf van kunststof kozijnen te betalen. Het is dus in ieders belang om over te stappen om milieuvriendelijke oplossingen.

Schuco is regerend Europees marktleider in de algehele branche van kunststof kozijnen, ramen deuren en kunststof schuifpuien.

Door een aantal kenmerkende zaken die van essentieel belang zijn op het eindresultaat adviseren we daarom om voor Schuco kozijnen te kiezen.

Schuco kozijnen hebben namelijk:

  • veel dikker staal aan de binnenzijde
  • de hoogste thermische isolatie op de kozijnen
  • 5 of 7 kamerprofielen
  • het beste sluitwerk
  • EPDM afdichtingsrubbers
  • geen weekdelen in hun PVC waardoor verkleuring niet optreedt
  • levenslang onderhoudsvrije kunststof kozijnen

Prijzen van Schuco kunststof kozijnen

Het zal u verbazen, maar ondanks de Duitse kwaliteitseisen zijn Schuco kunststof kozijnen relatief goedkoop te produceren. Dat komt doordat Schuco heel veel zaken voorafgaand aan de eindproductie zelf doet in de Schuco fabriek in Duitsland.

Zo leveren ze compleet voorgefoliede profielen aan, in elke gewenste kleurstelling. Het gegalvaniseerde staal word net als de kunststof kozijn profielen in 6 meter lengte aangeleverd, waardoor het eenvoudig in elkaar te zetten is. 

Kunststof kozijnen op maat

Als we kunststof kozijnen plaatsen worden natuurlijk vooraf alle maten goed doorgenomen. Een kunststof kozijn kun je niet aanpassen als het klaar is. Daarom is dat een zorgvuldig klusje. Gelukkig hebben we 20 jaar ervaring en weten we wat we doen.

Wilt u meer weten over de kwaliteit van Schuco kozijnen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan, zodat we uw situatie komen bekijken, en zo kunnen we u de beste prijs voor Schuco kunststof kozijnen aanbieden.

 

https://pvc-kozijnen.nl/