Add Link
Image default
Cadeau

Een leuke twist geven aan je vijftigste verjaardag doe je zo

50 jaar worden is een mijlpaal, en om dit nog leuker te maken kun je een mooie Abraham 50 jaar pop huren. Huren ja, want je wordt immers maar één keer 50. En anders staat dat ding natuurlijk stof te vangen, ergens in een kast op zolder. Een Abraham 50 jaar pop huren kan al vanaf ongeveer 30 euro. Het is de eyecatcher van de buurt als je hem buiten zet en daarnaast kan niemand er omheen dat het jouw grote dag is. Wie weet trekt het gezellige buurtgenoten aan en kun je daar nieuwe vriendschappen mee sluiten!

Maak het gezellig

Zo’n Abraham is natuurlijk geweldig om te gebruiken voor jouw verjaardag, maar vergeet ook de andere details niet. Slingers zijn zeker niet alleen voor kinderen. Uiteraard kan ook een lekkere, grote verjaardagstaart niet ontbreken en ook borrelnootjes, chips en andere snacks worden vaak gewaardeerd. Je kunt ook op een andere manier uitpakken, door bijvoorbeeld een themafeest te organiseren. Als kers op de taart kun je aan je bezoek vragen of ze zich in jouw gekozen thema willen verkleden. Maak er leuke foto’s van met een polaroid camera en je hebt fantastische herinneringen om op terug te kijken.

Hapjes en drankjes

Hapjes en drankjes zijn belangrijk voor op een verjaardag. Maar als je veel bezoek over de vloer krijgt, moet het allemaal wel makkelijk zijn. Haal genoeg in huis en zorg ervoor dat je iets hebt wat de meeste mensen zullen lusten. Indien er specifieke wensen zijn kun je daar natuurlijk rekening mee houden, maar je kunt ook vragen of het bezoek het dan zelf mee kan nemen. Je kunt tenslotte niet met de hele wereld rekening houden. Ze zullen het vast niet erg vinden. Of je kunt het op een andere manier weer met ze goedmaken. Geen zorgen!