Add Link
Image default
Woning en Tuin

Jouw toilet een nieuwe uitstraling geven

Oké, toegegeven is het toilet meestal de ruimte waar je het minst snel veel moeite in gaat stoppen. Het toilet is meestal een wat kleinere ruimte, waar je alleen bent als je naar de wc gaat. Toch willen mensen soms de toiletruimte een nieuwe uitstraling geven. Je zou ervoor kunnen kiezen om het toilet een complete make-over te geven. Maar je kan ook van mening zijn dat je niet alles wilt vervangen. Een simpele manier om dan je toilet toch een nieuwe uitstraling te geven is dan gewenst. Hieronder schetsen wij 3 simpele tips om jouw toilet op te fleuren:

Tip 1: fonteintje

Een fonteintje zit niet in elk toilet. Het is desalniettemin wel heel handig. Zo was je na het toiletbezoek direct makkelijk je handen. Je kan een fonteintje ook aanpassen naar jouw smaak. Als je een moderne uitstraling wilt creëren in de toiletruimte, ga dan voor een strakke fontein. Wil je meer iets landelijks? Maak dan gebruik van een ronde fontein.

Tip 2: mozaiek tegels toilet

Door middel van mozaiek tegels op het toilet kun je de toiletruimte er al heel anders laten uitzien. Je maakt dus maar een kleine aanpassing, maar de ruimte krijgt op deze manier toch een compleet andere look and feel. Met toilet tegels mozaiek kun jij de ruimte een andere kleur geven, maar ook een andere vibe. Kies je voor frisse kleurtjes? Of juist modern zwart.

Tip 3: verf

Een andere kleur maakt dat een ruimte er meteen kan uitzien als een geheel andere ruimte. Geef de muur op het toilet een likje verf en creëer de uitstraling die jij wenst. Een lichte kleur zorgt voor een open uitstraling. Een donkere kleur daarentegen laat de ruimte heel chique lijken.

https://www.topmozaiek24.nl/mozaiek-tegels-toilet/