Add Link
Image default
Internet marketing

Veel online, privé of voor je werk? Lees deze tips!

Ben jij veel online? Voor je werk? Op social media? Of om bestanden te bewerken? Soms zie je door de bomen het bos niet meer en dat levert stress op. En nog steeds doen computers niet meteen wat je wilt. Verder is het handig om te weten hoe je je bedrijf zichtbaar maakt. Deze tips kunnen van pas komen.

Kies de juiste socials

Bedenk  goed welke social media essentieel zijn voor jou of je onderneming. Op moment van schrijven van dit artikel kan er zomaar weer een nieuw snoepje van de dag zijn: nu is dat Tiktok, maar wie weet wat ze morgen verzinnen. Je blijft aan de gang. Ben je ooit enthousiast begonnen met Hyves en MySpace, intussen ben je druk in de weer met facebook, Insta en noem het allemaal maar op. Dat geeft drukte onder je hersenpan en aangezien burn-outs en dergelijke niet meer weg te denken zijn, luidt het devies: choose your battles. Welke media heb je nodig voor welke doelgroep?

Instagram verwijderen

Hou je je facebook-account aan? Ga je je Instagram verwijderen? Wat moet je nog met Snapchat? Elke dag al die dingen checken en bijhouden levert meer stress dan resultaat op, dan wanneer je ervoor kiest om één of twee socials actief te zijn. Instagram verwijderen als je weinig met foto’s doet, is daarom geen gekke gedachte. Dat kan heel makkelijk. Zie het als het opruimen van een laatje vol rommel: het lucht op en geeft overzicht. 

Schrijf linkbuilding teksten

Vindbaarheid op Google verbeter je door je bezig te houden met contant marketing: het creëren van beeld, geluid of leesvoer dat klanten naar jou toe leidt. Een filmpje of podcast is geen gek idee, maar heel veel bedrijven kiezen voor linkbuilding teksten: blogs waarin en passant de bedrijfsnaam voorbij komt, waar mensen op kunnen klikken. Het zijn vaak informatieve verhaaltjes, maar eigenlijk een soort sluikreclame, zoals de pot Calvé pindakaas die in Goede Tijden, Slechte Tijden op tafel staat. Of het serveren van Bavaria bier tijdens Veronica Inside. Gezien de successen van deze bedrijven kun je concluderen dat het prima werkt. Zo ook met linkbuilding teksten!

Download een Mp4 converter, om alles direct te kunnen bekijken

Om snel te kunnen werken, heb je geen zin in weigerende software. Een app waarmee je jpg omzetten naar pdf kunt, bijvoorbeeld, is zeker handig. Veel mensen hebben een voorkeur voor pdf-bestanden omdat ze niet te bewerken zijn. Zo kan een contract niet vervalst worden. Voorts wil je apparaat – laptop, mobiel, tablet – nog wel eens een video weigeren af te spelen. Als iemand een promovideo voor jou heeft gemaakt en wil weten of je hem goedkeurt, moet je die snel kunnen checken en zit je niet op een computer te wachten die nee zegt. Een mp4 converter is dus ook ideaal om erbij te hebben. Samengevat: gratis software, de juiste socials, content marketing, hopelijk zijn het goede tips om lekker(der) te kunnen werken. Alvast heel veel succes ermee!

Gerelateerde artikelen

Hoe je de eerste 1000 volgers op Instagram krijgt: instructies en tips

Het belang van marketing

WordPress website laten maken