Add Link
Image default
Woning en Tuin

Huizenaanbod Veenendaal zoeken

Afgelopen maand ben ik samen met mijn vrouw opzoek gegaan naar het Huizenaanbod Veenendaal van een makelaar. Wij zijn opzoek naar een makelaar omdat, wij ons huis in het centrum van Veenendaal graag willen verkopen, om groter te gaan wonen. Wij zoek nu dus een makelaar die ons gaat helpen met het in de verkoop zetten van ons huis. Wij hebben daarom gezocht via internet naar huizenaanbod Veenendaal zoekend naar een makelaar die ons daarmee perfect van dienst kan zijn. Lees in deze blog bij welke makelaar wij zijn uitgekomen en waarom wij voor deze makelaar gekozen hebben.

Huizenaanbod Veenendaal gevonden

Ik ben samen met mijn vrouw opzoek gegaan naar het huizenaanbod Veenendaal. Wij willen graag de beste makelaar die ervoor kan zorgen dat wij zo snel mogelijk ons huisje kunnen verkopen. Wij willen namelijk ons appartementje in het centrum van Veenendaal snel verkopen om er voor in de plaats een rijtjeshuis woning te kopen. Er is namelijk gezinsuitbreiding op komst en willen daarom groter gaan wonen. We zij dus gaan zoeken via het internet naar een makelaar met huizenaanbod Veenendaal en al snel kwamen we terecht op de website van Zonnenberg Makelaardij. Dit is een makelaar in Veenendaal die al jaren lang actief is op het makelaar gebied. Genoeg ervaring dus. We hebben het aanbod bekeken en wat zij allemaal voor ons kunnen betekenen en al snel waren we het erover eens, zij gaan ons helpen met de verkoop van ons appartement. We hebben ze benaderd en al snel zaten we om de tafel om het één en ander door te nemen.

Verkoop afronden

Inmiddels zijn we nog geen 2 maanden verder en we hebben afgelopen week de verkoop van ons appartement kunnen afronden. Ook zijn wij al in onderhandeling met een eigenaar van een huisje die wij erg mooi vinden en waar wij graag in willen gaan wonen.

Zoek jij ook naar het huizenaanbod Veenendaal? En zoek jij dus een makelaar? Neem dan eens kijkje op zonnenbergmakelaardij.nl.