Add Link
Image default
Woning en Tuin

Houten vloeren zoeken

Afgelopen zomer gingen we houten vloeren zoeken en kwamen we uit bij Bax Houthandel. Dit is een winkel dat gespecialiseerd is in het produceren en verkopen van houten vloeren en lamel parketten. Deze produceren ze in hun eigen fabriek en verkopen ze in hun eigen winkel. Daarnaast hebben ze een groot assortiment in hun winkel uitgestald, maar het gehele assortiment kan je ook vinden op de website! Op de website staan naast foto’s van het assortiment ook veel informatie staan, over de houtsoorten, kwaliteit en kosten. Wil je weten waarom ik mijn vloer bijj Bax houthandel aangeschaft heb? Lees mijn blog dan eens door!

Houten vloeren van Bax Houthandel

Ik kwam Bax Houthandel tegen toen ik ging zoeken op houten vloeren. Ik had ook al een aantal andere websites bekeken. Maar daar viel het mij op dat de prijzen zo hoog waren. En bij Bax Houthandel zag ik juist dat de prijzen weer erg voordelig waren. Maar was het dan wel een goede prijs-/kwaliteitsverhouding? Want als ze goedkoop zijn, is de kans groter dat de kwaliteit ook minder is… Daarom ben ik wat beoordelingen gaan lezen. En daar was iedereen veelbelovend over Bax Houthandel! En wat bleek: de kosten liggen zo laag omdat ze zelf de houten vloeren maken. En die dus vervolgens verkopen in hun eigen vloerenwinkels. Maar omdat de dichtstbijzijnde vestiging nog best ver weg was, ben ik de houten vloeren online gaan bestellen. Maar welk houtsoort? En welke kleur?

Houtsoort

Bij de voorbeelden zag ik vele verschillende mooie houten vloeren. Wat betreft de houtsoort vind ik eiken vloeren heel erg mooi. En kwalitatief hoogwaardig! Want het heeft een houten toplaag met daaronder een onderlaag van multiplex. En ook daar weer vele verschillende kleuren van eiken vloeren! Uiteindelijk heb ik voor een zogeheten natuurlijke look met mist gekozen. En heb ik ze op een visgraat manier laten leggen. Dit ziet er veel leuker uit dan zo standaard puur horizontaal of verticaal. En inmiddels is de houten vloer dus ook al geplaatst! Het ziet er prachtig uit!

Mocht je dus nog een hele mooie houten vloer nodig hebben, dan kan ik iedereen Bax Houthandel dus ook van harte aanbevelen!