Add Link
Image default
Woning en Tuin

Een eiken vloer: een prachtig alternatief!

Bent u op zoek naar een mooie nieuwe eiken houten vloer? Dan is er één winkel die u niet kunt missen in uw zoektocht en dat is Bax Houthandel. Bax Houthandel BV produceert zelf massief houten vloeren en lamel pakketten en verkoopt deze voor een bijzonder lage prijs. Maar dat is nog niet alles: Bax levert de vloer ook meteen en installeert hem met vakkundige afwerkingstechnieken. Binnen de kortste keren heeft u uw favoriete eiken parket tot in de puntjes afgewerkt in uw kamer liggen.

Geen eiken vloer hetzelfde

Eiken vloeren zijn er in veel uiteenlopende decoren. Wat betreft het uiterlijk zijn er vele variaties in kleur, van lichtgrijs tot donkerbruin. Ook is er de keuze tussen een meer effen kleurverdeling of bijvoorbeeld een gerookte of geborstelde vloer. Dan is er nog het verschil in patroon: gaat u voor klassiek de planken op een rij of heeft u toch liever een visgraat- of blokpatroon? Daarnaast is er een belangrijk verschil in het materiaal van de planken. Er zijn namelijk drie soorten eiken vloeren. Het eiken lamelparket is een vloer met een toplaag van eikenhout en een onderlaag van multiplex. De massief eikenhouten vloer is gemaakt van een en al massief eikenhout. Als laatste zijn er de speciale vloeren, voor als er speciale maten nodig zijn.

Een keuze maken

Met zoveel verschillende vloeren kan het lastig te bepalen zijn welke het beste bij u en uw interieur past. Er moet op verschillende dingen gelet worden, zoals of u vloerverwarming heeft; welke planken praktisch gezien in uw huis passen en natuurlijk wat uw smaak is. Om het u makkelijker te maken staat op de website van Bax Houthandel een handig stappenplan voor het kiezen van de juiste vloer. Daar kunt u ook een productvergelijking doen om te zien welke houtsoort het beste aansluit bij uw wensen. Nadat u al dit vooronderzoek heeft gedaan wilt u natuurlijk graag uw eiken vloer van dichtbij bekijken. Dat kan in één van de vier Bax showrooms! Bax heeft vestigingen in Zoetermeer, Amsterdam, Utrecht en Barneveld en is minimaal vijf dagen per week geopend. Graag tot ziens!

Kijk voor meer informatie op www.baxhouthandel.com.