Add Link
Image default
Verbouwen

Gevel laten reinigen in Den Haag

Een mooie gevelrenovatie Den Haag vind je snel en eenvoudig en biedt jou tevens de mogelijkheid om jouw gevel goed op te knappen. Dit kan om allerlei redenen gaan, bijvoorbeeld omdat je muur beschadigd is en toe is aan onderhoud, of omdat je schoorsteen een flinke reinigingsbeurt nodig heeft. Door je wensen kenbaar te maken, kan het bedrijf in kwestie hun diensten hierop afstemmen, zodat er de juiste taken worden uitgevoerd. Als zij deze diensten aanbieden, zullen ze jou een offerte aanbieden waarin de prijzen staan die zij vragen voor hun aangeboden diensten. Zo kan je samen met het bedrijf kijken naar jouw gevel.

Je muur laten stralen

Een van de diensten die reinigingsbedrijven aanbieden, is het stralen van jouw muur. In dit geval wordt de muur stevig gereinigd, zodat deze weer helemaal de oude is. Denk bijvoorbeeld aan gegroeid mos dat vast is komen te zitten in de muur, of andere vuiltjes, zoals insecten of wespennesten Het kan ook zo zijn dat jouw muur verontreinigd is als gevolg van vandalisme. Denk hierbij bijvoorbeeld aan graffiti die jouw muur belemmerd heeft. Het bedrijf kan dan in overleg gebruik maken van een hogedrukspuit, zodat het vuil snel verwijderd kan worden. Zo is jouw muur weer zo goed als nieuw.

Beschadigde muur laten repareren

Het kan ook zo zijn dat jouw muur te maken heeft met een lichte of zware beschadiging. Zo kunnen er bijvoorbeeld gaten in de muur zitten of stukken afbreken door ouderdom. Ook in dit geval kan je je gevel laten reinigen. Door het bedrijf in te huren, zullen zij jou helpen je muur op te knappen. Dit doen zij door bijvoorbeeld de gaten in de muur op te vullen met voeg- en metselwerk. Ook kunnen zij delen van de muur slopen en vervangen voor nieuwe onderdelen. Door de ervaring van de vakspecialisten wordt er in een kort tijdsbestek een gepaste oplossing gevonden om jouw muur te repareren.