Add Link
Image default
Vakantie

Gezellig, ruim opgezet vakantiepark Sollasi in de Bollenstreek

Heeft u de wens om op vakantie te gaan in de omgeving van Noordwijk en bent u daarom aan het zoeken naar leuke vakantieparken in Noordwijk? Een leuk, gezellig en ruim opgezet vakantiepark nabij Noordwijk dat wij u absoluut kunnen aanraden is bungalowpark Sollasi. Het park, gelegen in Noordwijkerhout, is gelegen in een ongelofelijk natuurlijke omgeving. Midden tussen de bossen, duinen, bollenvelden en een groot meer (het Oosterduinse meer). Noordwijkerhout grenst direct aan Noordwijk en ligt in de Bollenstreek.

Niet alleen in de omgeving van het park is voldoende vermaak, het park zelf heeft ook diverse leuke faciliteiten. Sla een balletje op één van de tennisbanen, speel een potje pétanque op de jue de boules baan, trap een balletje op één van de veldjes of klim, klauter, zwaai en draai in diverse speeltuinen. In de bar kunt u gezellig met een groep televisie kijken. Bij het naastgelegen Oosterduinse meer kunt u vissen, wandelen, met een kajak of roeiboot het water opgaan of lekker luieren op één van de strandjes of grasvelden. Bij het Oosterduinse meer kunt u een lekker hapje eten bij restaurant Como & Co. Tevens is dit de plek om een kajak of roeiboot te huren.

Camping Le Parage in Noordwijk aan Zee

Liever naar de camping? De mooie, kleinschalige camping in Noordwijk aan Zee genaamd Le Parage staat ook hoog op ons lijstje. Zeker als u een natuurliefhebber bent moet u deze camping een keer bezoeken. De in 2021 door de ANWB erkende camping Le Parage heeft 27 kampeerplaatsen. Geen massale camping dus met veel drukte om u heen. U kunt hier echt uitstekend genieten van de rust.

Hond en paard kunnen lekker mee op vakantie

Naast de camping ligt natuurgebied Hollands Duin. Vermaak u al wandelend of fietsend voor meerdere uren of steek via een korte wandeling door het duin naar het strand Langevelderslag. Wie weet komt u tijdens een avondwandeling zelfs herten tegen.  In grote delen van het Hollands Duin mogen honden komen, aangelijnd en loslopend. Houdt voor de recente regels de borden van Staatsbosbeheer in de gaten. Ook te paard mag u het duin betreden. U kunt via meerdere maneges in de omgeving een buitenrit aanvragen. U kunt ook uw eigen paard meenemen en stallen in het nabijgelegen paardenhotel ’t Langeveld van de camping. 

https://www.sollasi.nl/