Add Link
Image default
Energie

Een elektrische boiler van 200 liter verwarmen naar 85 graden?

Een elektrische boiler van 200 liter verwarmen naar 85 graden?

Dat kan zeker wel! Op de website van boilers.nl zijn deze slimme apparaten te verkrijgen. Zij lijken dé duurzame oplossing te hebben om water doormiddel van een elektrische boiler naar een hogere temperaturen (tot 85 graden dus) te krijgen. Ook bij grotere boilers dus. Bij boilers.nl hebben ze namelijk externe digitale thermostaten waarmee je 65 graden elementen gemakkelijk om kunt (laten) bouwen tot een nauwkeurig en simpel te bedienen 85 graden element. 

Dus, is de oude gasketel aan vervanging toe, dan kies je natuurlijk voor een elektrische variant, hiermee heb je de duurzame oplossing voor je boerenbedrijf, krattenwasserij of sportschool gevonden. In dit soort omgevingen zijn er stikte regels waar men aan moet voldoen. De juiste watertemperatuur om écht goed schoon te kunnen maken, of juist een niet al te hoge temperatuur voor als gedouched moet worden.
De ideale boiler is hier zo gevonden, ook als het gaat om warmwatervoorziening voor professioneel gebruik.

Deze nieuwe boilers zijn uitgerust met een dubbele oververhittingsbeveiliging en een gebruiksvriendelijke controller wat bij dit soort boilers een must en een uitkomst is voor veel bedrijven.

Er zijn strenge wettelijke eisen voor het goed reinigen van stallen, om kratten echt schoon krijgen, of om een douchegelegenheid in een sporthal of zwembad schoon te maken. Een elektrische boiler met anti- legionella functie en water kunnen verwarmen boven de 80 graden is hier zeker van belang. Normaliter worden 200 liter boilers standaard geleverd met een 2 of 3 kW element, dat is natuurlijk prima om lekker te douchen, maar niet de oplossing als er ook grondig gereinigd moet worden. Nu is er de mogelijkheid deze boilers uit te breiden tot 4,5 / 6 / 9 of 12 kW.

 

 

Altijd direct leverbaar en uit eigen voorraad 

Alleen boilers boven 500 liter worden direct af fabriek verzonden, maar zelfs deze unieke boilers worden dezelfde week nog geleverd.
De verschillende opties zijn sws altijd op voorraad en alles is eenvoudig zelf te monteren dankzij de uitgebeide Nederlandstalige handleidingen. Mochten er onverhoopt toch nog vragen zijn, dan is boilers.nl altijd bereikbaar via de mail of per telefoon. 

https://boilers.nl/winkel/dat-aparici-pro-plus-boiler-200-liter/