Add Link
Image default
Vakantie

Op Safari in Twente

Je wordt wakker van een ritseling. Er beweegt zich iets, niet ver van je vandaan. Stil lig je in je bed te luisteren. Dáár, weer hoor je het ritselen. Het komt dichterbij. Langzaam. Je hoort de sluipende tred je bed naderen. Dan, ineens, voel je het volle gewicht bovenop je springen. Tijd voor actie!

De aanvaller begint te gieren van het lachen wanneer je een kietelaanval inzet. Na een korte knuffel staan jullie samen op en begin je het ontbijt klaar te maken, waar je met het hele gezin van kunt genieten op de veranda van je heerlijk ruime safaritent op kampeerveld De Vogelkers van recreatiepark n’Kaps in Twente.

Ruim en comfortabel op safari

De safaritenten op deze Twentse camping (er staan er drie) zijn perfect voor wie een fijne plek wil om tijdens een korte vakantie (of langer verblijf) de omgeving in Twente te verkennen. Niet alleen vind je in deze tenten echte (comfortabele) bedden en een volledige keuken (mét koffiezetapparaat), maar zelfs Wi-Fi en een televisie horen tot de standaardinrichting van deze heerlijke safaritent.

Eigenlijk kun je deze safaritent, die ruimte biedt voor vijf of zes personen, geen tent meer noemen, het lijkt haast wel een volwaardige vakantiewoning. Dat is glamping zoals glamping bedoeld is.

Op avontuur

In de omgeving is voor iedereen het avontuur te vinden. Op het park zelf is een golfbaan, waar je een balletje kunt slaan. De speeltuin houdt de kinderen uren zoet. En ’s avonds is het heerlijk barbecueën.  In de nabije omgeving bevinden zich meerdere landgoederen, natuurgebieden en pretparken. Kortom, in Twente hoef je je nooit te vervelen.

Nieuwsgierig geworden? Kijk op de site van Kapshoeve voor alle informatie en een safaritent huren. Ook tref je hier alle informatie over het park, de faciliteiten en de omgeving. Het is tijd voor Twente!

https://kapshoeve.nl/