Add Link
Image default
Sport

Redenen om te kiezen voor Sport&People als sportopleider

Je bent tot de realisatie gekomen dat je je wilt laten omscholen tot personal trainer, yoga instructeur of een ander sportief beroep. De vraag is dan natuurlijk waar je dat gaat doen? Er zullen in Nederland diverse mogelijkheden zijn waar je je opleiding kan volgen, maar waarom moet je kiezen voor Sport&People?

Talloze locaties

Sport&People beidt trainingen aan in talloze steden. Enkele voorbeelden hiervan zijn: Amsterdam, Antwerpen (België), Eindhoven, Enschede, Groningen, Utrecht, Geleen, Rotterdam en nog veel meer. Sport&People zit in bijna elkaar provincie waardoor het fysiek ook erg makkelijk bereikbaar is. De grote steden zijn genoemd, maar ook in de wat minder grote steden is Sport&People actief. Verspreid over heel Nederland, dus qua bereikbaarheid zijn ze geweldig. Zoals hierboven benoemd zijn ze ook in Antwerpen actief, dus als je in België woont kan je alsnog via Sport&People een opleiding volgen.

Wanneer je niet naar locatie wil of kan komen is dat geen probleem. Sport&People biedt hun trainingen namelijk ook online aan, waardoor je gewoon vanuit huis je opleiding kan voltooien. Deze trainingen geven je uiteindelijk ook de certificaties die je nodig hebt om bepaalde lessen te mogen geven.

Zekerheid van kwaliteit

Sport&People werkt samen met diverse partijen. Hierbij kan je denken aan: Keurmerk Fitness, EREPS, NASM en crkbo. Vanwege deze samenwerkingen en onderscheidingen kan Sport&People kwaliteit garanderen, het is een erkend bedrijf. Sport&People heeft naast deze samenwerkingen met prominente partijen ook een goede beoordeling van klanten. Op de website klantenvertellen.nl krijgen zij namelijk een gemiddelde score van een 8,9 en elke reviewer raadt Sport&People aan.

De keuzemogelijkheden

Een andere reden om te kiezen voor Sport&People is vanwege de vele verschillende keuzemogelijkheden qua opleidingen en trainingen. Zoals al eerder benoemd hebben ze zelfs online én fysieke trainingen. Hiernaast hebben ze een groot aanbod qua opleidingen. Voorbeelden hiervan zijn: Fitness trainer A, Opleiding Health Coach, Business coaching, Masterclass Hart en vaatziekten. Dit zijn bij lange na niet alle opleidingen, maar slechts één opleiding per sector. In elk van de volgende vier sectoren heb je een groot assortiment aan trainingen en opleidingen: Fitness, Voeding en Lifestyle, Fitness Management en Health en Medical. Vanwege de specialisatie op het gebied van veel verschillende dingen, kan Sport&People je ook goed helpen.

Neem vooral eens een kijkje op de website van Sport&People om te zien wat ze daadwerkelijk allemaal te bieden hebben. Kijk hierbij ook naar het ruimte aanbod qua locaties en misschien zitten ze op korte termijn wel in de buurt van jouw omgeving.