Add Link
Image default
Sport

Personal trainer Ede

Voor een personal trainer Ede kwam ik uit op de website van Van Schaik Personal Training. Ik vond hen namelijk toen ik daar naar op het internet aan het zoeken was. Ik kwam er al meerdere tegen, maar daar viel het mij op dat het echt van die sportscholen waren die puur zijn gericht op met name spiermassa op te bouwen. Maar wat ik graag zou willen is om gewoon een personal trainer hebben waarmee ik bijvoorbeeld naar buiten toe ga en daar allerlei oefeningen ga doen. En die vond ik al gauw in de persoon van Van Schaik Personal Training.

Personal trainer Ede

Maar wat zijn nu de kosten voor zo’n personal trainer Ede? Om die vraag beantwoord te krijgen ben ik gaan bellen naar Van Schaik Personal Training toe. Want ik kon dat zo snel namelijk niet uit de website halen. Vervolgens belde ik daar dus naartoe. En een enthousiast klinkend persoon nam de telefoon op. Hij gaf aan het heel leuk te vinden dat ik zo druk bezig ben, of wil gaan doen, met mijn eigen gezondheid. En dat ik hem daar natuurlijk voor had benaderd. Hij nodigde mij dan ook uit om op gesprek te komen. En dat we dan bijvoorbeeld de doelstellingen gingen bespreken, zodat hij daarna een persoonlijk schema kon gaan opstellen. En dat kon niet alleen per maand of per week variëren, maar zelfs per les!

Oefenschema

Hij gaf namelijk aan dat wanneer iemand het saai begint te worden, of de oefeningen niet leuk vindt, dat het dan ook veel minder snel resultaat oplevert. En daar ben ik het hartstikke mee eens! Op die manier vind ik het dan natuurlijk ook veel leuker en heb ik er meer plezier in.

Inmiddels zijn we al een tijdje bezig en voel ik mij veel fitter! Voor een personal trainer Ede kan ik Van Schaik Personal Training dan ook van harte aanbevelen.

Gerelateerde artikelen

Meerval trip Spanje

Wat zijn goede golfschoenen voor heren?

Stel je rijtenue samen met prestigieuze merken als Vestrum en Samshield