Add Link
Image default
Vervoer en transport

Touringcar huren voor schoolreisje

Een tijdje geleden ging ik een touringcar huren bij Noot Personenvervoer voor een schoolreisje. Ik zit dit jaar namelijk voor het eerst in de organisatie. En mijn taak is om het vervoer te regelen. Maar wij moeten ook nog een eindbestemming bedenken. Daarover waren we druk aan het brainstormen. Tot dat ik Noot Personenvervoer tegenkwam. Want bij hen kun je niet alleen het vervoer regelen, maar door hun uitgebreide netwerk kunnen zij ook allerlei dingen regelen voor op de eindbestemming.

Touringcar huren

Vorig jaar gingen we een touringcar huren bij een touringcarbedrijf die inmiddels helaas niet meer actief zijn. En daarom moesten wij dus op zoek gaan naar een nieuwe. Een taak die mij werd aangewezen! Al snel ben ik op het internet gaan zoeken en vond ik Noot Personenvervoer. Daar las ik dat hun touringbussen voor allerlei verschillende activiteiten in te zetten zijn. Zo ook voor schoolreisjes! En ze zitten helemaal niet zo ver weg gevestigd. In Ede namelijk! En ook stond er dat zij het schoolreisje voor de rest ook zelf kunnen regelen. Ideaal natuurlijk aangezien wij nog helemaal geen eindbestemming hadden. Vervolgens heb ik mijn collega’s erbij gehaald. En zij reageerden ook allemaal verheugd om in ieder geval bij Noot na te vragen naar de mogelijkheden van de locaties.

Contact met Noot

Wij hebben dus contact opgenomen met Noot Personenvervoer. En zij vonden het direct hartstikke leuk om door hen ons schoolreisje te laten regelen. Vervolgens werden de mogelijkheden opgenoemd en hebben we daaruit gekozen. Het is uiteindelijk Walibi World geworden. Omdat alle kinderen een pretpark toch hartstikke leuk zullen vinden.

Vervolgens zijn wij op de dag van het schoolreisje met de touringcar daar naartoe gegaan. En de buschauffeur ging fantastisch met de kinderen om. Ook de rest van de reis verliep hartstikke goed. Een echte aanrader!