Add Link
Image default
Sport

Medailles bestellen voor de ‘gamification’ van je evenement

Gamification is een relatief nieuw begrip en is een leuke manier om je evenement meer waarde te geven. Door medailles of sportbekers te bestellen en uit te delen wordt je evenement veel interactiever. Dat houdt de aandacht beter vast en betrekt de deelnemers bij het evenement en bevordert het teamwork onder collega’s. Maar laten we niet op de zaken vooruit lopen. Wat is Gamification eigenlijk?

Gamification: het introduceren van spelelementen op evenementen

Door spelelementen te introduceren op bepaalde momenten in je evenement zorg je voor een grotere betrokkenheid en betere concentratie bij je bezoekers. Die elementen kun je bijvoorbeeld op de volgende manieren introduceren:

  • Breng levels aan in de beleving van de bezoekers. Je kunt levels aanbrengen in het evenement. Bij ieder level krijgt de deelnemer of groep toegang tot een nieuw onderdeel van het evenement. Dat kan om het bijwonen van sprekers gaan maar ook luxe VIP stoelen. Door medailles te bestellen kun je de deelnemers op een leuke manier een bewijs geven die ze toegang verleend tot deze nieuwe onderdelen.
  • Introduceer een quiz die het hele evenement duurt. De scores worden bijgehouden en aan het eind van je evenement houd je een finale. Het winnende team wint de grote prijs! Gepersonaliseerde sportbekers lenen zich uitstekend als wisselbeker.
  • Speel spellen tijdens de rustige momenten. Bijvoorbeeld in de pauze of tijdens workshops. Zo houd je de aandacht vast en het energiepeil van de deelnemers hoog.

Nu is het nog een kwestie van de juiste medailles en sportbekers bestellen. Hierbij alvast een tip: kijk eens op Budgettrophy.com.

Het aanbod van medailles en sportbekers op Budgettrophy.com

Op Budgettrophy.com vind je een grote verscheidenheid aan sportbekers en medailles die je niet alleen makkelijk kunt bestellen maar met hetzelfde gemak personaliseert. Zo sluiten ze volledig aan bij jouw evenement. Bovendien breng je hiermee de naam van je evenement of je bedrijfslogo extra onder de aandacht. Kies een van de blanco medailles of een grote sportbeker die als wisseltrofee dient en voeg hier zelf je bedrijfsnaam- en logo aan toe. Het is zelfs mogelijk om een aanvullende persoonlijke boodschap in te geven die op professionele wijze op de prijs gedrukt wordt.

Talloze andere opties via de webshop

Naast prijzen voor je bedrijfsevenement vind je in de webshop talloze andere medailles en sportbekers voor verschillende sporten. Van voetbalmedailles tot rozetten voor de paardensport en van hockey prijzen tot medailles voor badminton, rugby en tal van andere sporten. Selecteer de sport of de soort prijs die je zoekt, kies de mooiste voetbalmedaille, hockey medaille, kampioensschaal of glazen trofee uit en personaliseer deze tot hij past bij jouw wensen.

Waarom Budgettrophy.com?

Wist je dat alle medailles en sportbekers die je via de website van Budgettrophy.com kunt bestellen in eigen beheer worden gemaakt? Dat scheelt enorm in de prijs. Bovendien worden er regelmatig nieuwe voetbalmedailles, hockey prijzen en andere trofeeën toegevoegd waardoor je nog meer keuze hebt. Bekijk het aanbod zelf en ervaar het gemak van Budgettrophy.com.