Add Link
Image default
Gezondheid

Regionale zorgverzekeraar Salland

Wilt u voor komend jaar een zorgverzekeraar die betrokken is bij haar klanten? Dan is een regionale zorgverzekeraar een goede keuze voor u. Deze richt zich specifiek op een bepaalde regio, waardoor u kunt rekenen op een persoonlijke benadering. Salland is er speciaal voor iedereen die woont in de provincies Gelderland en Overijssel. Al anderhalve eeuw geleden is Salland begonnen met het bieden van zorgverzekeringen, met als doel om goede zorg voor iedereen bereikbaar te maken. We vinden het belangrijk dat u de beste zorg kunt ontvangen, zo dicht mogelijk bij huis en we doen er alles aan om dit mogelijk te maken.

Berekenen zorgpremies 2021

Bij Salland vinden we dat zorg van kwaliteit voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom doen we er elk jaar weer alles aan om de zorgpremie zo betaalbaar mogelijk te houden. Zo gaan we in gesprek met diverse zorgverleners en zorgen we ervoor dat onze zorgpremies in 2021 scherp zijn. Of u nu jong of oud bent, veel of weinig hulp behoeft; bij Salland zorgen we voor elkaar en is iedereen gelijk. Ook de premie voor de basisverzekering is voor iedereen gelijk. Bent u benieuwd naar de nieuwe premie? Deze kunt u binnenkort eenvoudig berekenen op onze website aan de hand van de verzekering die u nodig heeft.

Collectieve zorgverzekering via werkgever

Als u werkt bij een bedrijf waarmee Salland afspraken heeft gemaakt, dan kunt u rekenen op korting op uw zorgverzekering. U kunt dan namelijk een collectieve zorgverzekering via werkgever afsluiten. Hiermee betalen zowel u als uw meeverzekerde gezinsleden een lagere premie. U heeft tevens recht op een collectiviteitskorting als u lid bent van een van de (sport)verenigingen waarmee wij een contract hebben. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een collectieve verzekering? Kijk dan op onze website, of neem contact met ons op.

https://www.salland.nl