Add Link
Image default
Sport

Fitness aanbieding Gorillasports

Mijn ervaring
Een aantal maanden geleden heb ik wat fitness apparatuur aangeschaft via Gorillasports.nl. Sindsdien ben ik een pak gelukkiger, ik kan fitnessen vanuit mijn eigen woonkamer terwijl ik naar mijn favoriete serie kijk of luister naar mijn favoriete luisterboek of muziek. Ik kan nu even tussendoor fitnessen of net voor of na mijn werk. Zo blijf ik goed in beweging en hoef ik me niet altijd om te kleden of de verplaatsing te maken naar het fitnesscentrum bij mij in de buurt. 

Mijn aankoop en de prijs

Na mijn eerste aankoop bij Gorillasports.nl heb ik nog een aantal aankopen gedaan. Op deze website kan je vaak koopjes doen. Momenteel zijn er aanbiedingen waarbij er een korting tot wel 40% wordt toegekend. Vanwege deze goede service en de goede aanbiedingen ben ik een gelukkige klant van Gorillasports.nl en zal ik in de toekomst er mijn aankopen blijven doen. Ze bieden zowel het apparatuur, de voeding, accessoires, alsook de voeding voor fitness aan tegen zeer competitieve prijzen. Dankzij het nieuwe jaar dat net gestart is, loopt er nog een bijkomende actie van 10% korting op alles.
De verzending verloopt ook vlot en bij sommige apparaten hoefde ik zelfs geen verzendkosten te betalen.
Ik ben zeer tevreden over Gorillasports.nl en kan je dus ook aanraden op de website te shoppen indien je op zoek bent naar fitness apparatuur of andere fitness benodigdheden.

Bron; Fitness aanbieding