Add Link
Image default
Mode en Kleding

Gekleurde Sokken

Op zoek naar gekleurde sokken?

Gekleurde sokken zijn een verfrissende trend die al een paar jaar aan het stijgen is. We zijn niet langer gebonden aan de standaard, saaie zwarte en witte sokken die we allemaal zo goed kennen. Nee, gekleurde sokken kopen betekent dat u kiest voor een beetje persoonlijkheid die u ook laat doorschijnen in uw kledingkeuzes. Er zijn verschillende soorten gekleurde sokken die u kunt kopen. Bruine sokken zien er verzorgd uit, blauwe sokken geven een mooi contrast met de rest van uw outfit en rode sokken staan mooi bij vrijwel iedere andere kleur. Allemaal zeggen ze dus eigenlijk iets anders, maar als u er niet zoveel over na wil denken dan is dat ook prima.

Waar gekleurde sokken kopen

Gekleurde sokken kunt u vrijwel overal op het internet vinden. U kunt ze zelfs bij winkels als Zeeman en Xenos. Waar u echter voor gaat wanneer u bij deze winkels winkelt, is slechte kwaliteit. Deze sokken vallen na een paar weken al uit elkaar. Naden zijn hinderlijk en er zitten al snel gaten in de sokken. Kies voor kwaliteit en koop gekleurde sokken bij feetthis.com. U betaalt per paar tussen de 7 en 10 euro. Uiteraard is dat meer dan goedkopere sokken, maar deze sokken gaan gegarandeerd zeker een paar jaar mee. Dit zijn een paar dingen die wat zeggen over de kwaliteit van gekleurde sokken wanneer u ze koopt bij deze webwinkel:

  • De sokken worden handmatig afgewerkt, wat betekent dat ze goed gecontroleerd worden en het bedrijf zeker weet dat de pasvorm goed is. Een goede pasvorm is vaak al iets wat ontbreekt bij goedkopere gekleurde sokken.
  • Gekleurde sokken kopen gaat vaak niet altijd zoals gewenst, omdat de sokken gemaakt zijn van 1 bepaald soort materiaal. Deze sokken hebben een mix van materialen die elkaar goed aanvullen. Zo zijn deze sokken gemaakt van gekamd katoen, polyamide en elastaan.
  • Het katoen wat gebruikt wordt in deze sokken wordt eerst gekamd. Dat betekent dat de katoengaren zachter en zuiverder zijn.
http://www.feetthis.com/

Gerelateerde artikelen

Prachtige zilveren armbanden bestellen bij Wereldse Juwelen

Verschillende type rugzakken

Garmin smartwatches