Add Link
Image default
Internet marketing

Hoe je de eerste 1000 volgers op Instagram krijgt: instructies en tips

social media marketing books

Iedereen heeft het over superresultaten van Instagram, over ongelooflijke gevallen, de juiste interactie met het publiek, een enkele visuele stijl. Nog niet zo lang geleden hebben we zelf een gids gemaakt over verkopen op Instagram. Het kan gewoon geen kwaad om erachter te komen hoe je volgers op Instagram krijgt: wat je in het begin moet doen, hoe je de eerste, gekoesterde 1000 lezers krijgt.

In dit materiaal zullen we deze kwestie zo praktisch mogelijk behandelen en u vertellen:

over het concept en ontwerp van een Instagram-account;

hoe je volgers op Instagram krijgt;

hoe u uw account kunt promoten en het aantal abonnees kunt vergroten.

Uw account poetsen: wat u moet doen VOORDAT u abonnees trekt

Als je net van plan bent in te breken in het Instagram-verkeer, moet je goed nadenken over het concept, de strategie en allerlei kleine dingen die in de praktijk een doorslaggevende rol spelen.

10 snelle stappen om uw account te verpakken

Stap 1. Definieer uw concept – waar dit account over gaat, wat het gebruik ervan is, hoe het verschilt van wat er al op de markt is, wat uw abonnees zullen krijgen. Probeer de essentie in een paar woorden te vatten: “Blog over landschapsontwerp”, “Dagboek van de directeur van een worstwinkel”, “Juridisch advies aan de vingers.”

Stap 2. Maak een duidelijke, pakkende naam. Het is wenselijk dat het enkele sleutelzinnen bevat waarmee ze naar u zullen zoeken.

Stap 3. Voeg een oproep toe aan de beschrijving voor het voordeel en voordeel van het publiek: waarom het de moeite waard is om in te schrijven of de link te volgen die in het profiel wordt aangegeven.

Stap 4. Als u geen website heeft, kunt u een link naar de messenger plaatsen, een pagina om u in te schrijven voor een e-mailnieuwsbrief of een hele reeks links maken via services zoals Linktree.

Stap 5. Maak een originele, leesbare avatar. Live foto, weergave van een product, dienst, bolsymbool of eigen bord. Houd er rekening mee dat het vrij klein zal zijn, de inscripties en handtekeningen zijn moeilijk te zien.

Stap 6. Gebruik Verhalen Hoogtepunten om uw navigatie te creëren: nieuwste collecties, informatie over u, recensies, verzending, hoe te betalen, klanten met uw producten, enz.

Stap 7. Maak 9-12 eerste berichten, in de eerste berichten kun je vertellen over jezelf, je merk, je accountidee. Dit helpt niet alleen om volgers op je Instagram-account te krijgen, maar ze worden ook supporters, toekomstige pleitbezorgers van het merk.

Stap 8. Zoek 5-10 accounts van concurrenten, analyseer de profielen van mensen die reacties achterlaten. In welke onderwerpen ze geïnteresseerd zijn, wat voor soort mensen ze zijn, welke verzoeken ze kunnen hebben. Het is voldoende om een ​​sleutelzin of een hashtag als “kinderfotograaf” te schrijven. Je ziet de beste berichten, let op het aantal reacties, betrokkenheid.

Stap 9. Maak een inhoudsplan voor de komende 1-3 maanden om geen gebrek aan inspiratie te ervaren. Denk goed na over uw onderwerpen, maar pas ze gerust aan de behoeften van uw publiek aan.

Stap 10. Synchroniseer uw account met andere sociale netwerken, vooral Facebook. Zorg ervoor dat je een telefoon hebt aangesloten, tweefactorauthenticatie, synchronisatie met je contactenlijst. Dit zal nodig zijn voor toekomstige magische acties om abonnees op Instagram aan te trekken.

Heb je het gerepareerd, gedaan, de taken ingesteld? Cool, laten we nu verder gaan met het actief aantrekken van abonnees.

…..meer info kunt u hier vinden «Road to 100k Instagram Followers»!

instagram b2c marketing book

https://marketingbook.shop/