Add Link
Image default
Eten en drinken

Mooi uitzicht en lekkere thee

Mooi uitzicht en lekkere thee

Deze theeschenkerij in Enschede ligt op de perfect locatie. Met een prachtig uitzicht op de natuur kunt u genieten van uw thee. Wellicht heeft u ook zin in wat te eten, daar aan is natuurlijk ook gedacht. Een high tea, ontbijt of brunch, er zijn verschillende mogelijkheden. U bepaalt zelf of u liever zoete of hartige hapjes wilt bij uw high tea en u kunt zelf de plek kiezen waar u wilt zitten. Heeft u liever een plekje binnen of buiten? Ook met een grote groep is er plek in deze theeschenkerij in Enschede. Er staat een lange tafel in het gebouw waar u met iedereen aan kunt zitten. Natuurlijk mag u ook verspreid aan kleinere tafels zitten. De keuze is aan u.

Vers en divers

Al het eten wordt vers voor u bereid, net zoals de thee. Hierdoor kunt u optimaal genieten van al het lekkere eten en drinken. Tijdens de high tea kunt u verschillende smaken thee proberen. Gaat u voor de frisse of kruidige smaken? Of voor beide? Het fijne van een high tea is dat het met elk weer leuk is om te doen! Als de zon schijnt kunt u lekker buiten zitten en als het koud is buiten kunt u knus binnen zitten bij de open haard. De hapjes en brunches worden aangepast aan het seizoen. Zo is er altijd genoeg variatie. Natuurlijk kunt u het doorgeven als u allergieën of andere wensen heeft. Hier wordt dan rekening mee gehouden.

Particulier, zakelijk en evenementen

Er is een hoop mogelijk bij theeschenkerij Enschede. Je kan hier particulier aanschuiven voor een lekker kopje thee of samen met een vriend of vriendin om even bij te kletsen. Voor particuliere uitstapjes en of drankjes is het een fijne en ontspannende plek om even tot jezelf te komen. Daarnaast kan je hier ook voor zakelijke afspraken of meetings terecht. Je krijgt een ruimte toegewezen of kiest deze uit en daar is mogelijkheid om ongestoord je vergadering of bijeenkomst voort te zetten. Het is ook mogelijk om een evenement te organiseren en het te huren met bijkomende hapjes en drankjes.