Add Link
Image default
Banen en opleidingen

Spelenderwijs leren met werkboeken voor rekenen

Zoekt u een betrouwbare uitgeverij waar u terecht kunt voor het bestellen van hoogwaardig lesmateriaal, bestemd voor leerlingen van groep 1 tot en met groep 8? Educatieve Uitgeverij Kinheim biedt een uitgebreid en ruim assortiment aan met lesmateriaal voor diverse vakgebieden. Van geschiedenis, natuuronderwijs en taal tot rekenen, verkeer en aardrijkunde: het juiste studiemateriaal is binnen handbereik.

Leren rekenen op een speelse en zelfstandige manier

Bent u op zoek naar lesmateriaal, zoals werkboeken, voor het vak rekenen? Ook dan bent u bij Educatieve Uitgeverij Kinheim aan het juiste adres. Met de rekenmodules die de uitgeverij aanbiedt, leren kinderen op een speelse en uitdagende manier zelfstandig te werken. Door middel van puzzels en diverse andere opdrachten wordt hun rekenkennis uitgebreid en ontwikkelen zij diverse vaardigheden op het gebied van rekenen. Van basiskennis, zoals de rekentafels, tot aan wat complexere materie, zoals het rekenen met eenheden: alle elementen van het rekenen passeren de revue in het studiemateriaal van Educatieve Uitgeverij Kinheim. Het lesmateriaal is additioneel en verdiepend en brengt leerlingen in een kort tijdsbestek veel kennis bij.

 

Bekijk de voorbeeldpagina’s online

Of u nu op zoek bent naar specifieke titels of u zich nog aan het oriënteren bent op het juiste lesmateriaal: op de website van de uitgever heeft u toegang tot verdere informatie met betrekking tot het studiemateriaal. Bij ieder boek vindt u een aantal voorbeeldpagina’s, welke u op uw gemak kunt doorkijken. Zo krijgt u eenvoudig een impressie van de inhoud van het lesmateriaal en de werkboeken van vakken, zoals rekenen.

Neem contact op voor meer informatie

Heeft u interesse in het aanschaffen van hoogwaardig lesmateriaal, zoals werkboeken voor het vak rekenen? Indien u nog niet precies weet welke boeken u wilt bestellen, biedt een proefpakket uitkomst. Bestelt u een proefpakket, dan ontvangt u een aantal boeken van één serie en één vakgebied. Wilt u liever losse uitgaven bestellen of zelf een proefpakket samenstellen? Ook dit is mogelijk. Neem contact op met de professionals van Educatieve Uitgeverij Kinheim en ontdek direct de mogelijkheden. Ook voor vragen over de producten of de uitgeverij zelf kunt u natuurlijk vrijblijvend contact opnemen.

https://www.kinheim.com/

Gerelateerde artikelen

BUITENDIENST MILIEU MEDEWERKER M/V

Wat is de missie van het bedrijf en waarom is de bedrijfscultuur belangrijk?

ADMINISTRATIEF BEDIENDE POSTKAMER