Add Link
Image default
Entertainment

Doedelzakspeler uitvaart

Doedelzakspeler uitvaart 

Als u op zoek bent naar een doedelzakspeler voor op een uitvaart, dan bent u bij MacKay Bagpipe Services aan het juiste adres. Met een doedelzakspeler op een uitvaart geeft u uw dierbare een waardig afscheid. De klanken van de doedelzak zitten vol herinneringen en emoties. Vooraf bespreken we de wensen voor op de uitvaart en of de muziek vooraf, tijdens of achteraf gespeeld mag worden. De traditionele muziekstukken als Highland Cathedral en Flowers of the Forest kunnen gespeeld worden of u kunt zelf een muziekstuk aanvragen en dan bespreken we met u de mogelijkheden. Het aanvragen van verzoeknummers of muziekstukken is geheel kosteloos en dient zo tijdig mogelijk doorgegeven te worden. 

Naast het huren van een doedelzakspeler is het mogelijk om meerdere doedelzakspelers in te huren of in combinatie met een drummer of zelfs een hele band. Veel is mogelijk en daarom bespreken we wat de wensen van uw dierbare waren om hem/haar een zo goed mogelijk afscheid te kunnen bieden. Ook wanneer de muziek gespeeld moet worden kan vooraf bepaald worden en daarbij houden wij ook graag rekening met uw wensen. Er kan bijvoorbeeld gespeeld worden tijdens een kerkdienst, in het uitvaartcentrum of voor de begrafenisstoet uit. 

MacKay Bagpipe Services

MacKay Bagpipe Services is meer dan 10 jaar geleden opgericht en hebben sindsdien veel optredens gegeven op verschillende bruiloften, uitvaarten en evenementen. De optredens zijn gegeven in verschillende samenstellingen en altijd in Schotse kilt. Doedelzakspelers in combinatie met drummers of zelfs andere soort muziekinstrumenten erbij. MacKay Bagpipe Services is gevestigd in Noord-Holland, maar is voor elke locatie in Nederland in te huren. Hiervoor worden geen extra reiskosten in rekening gebracht. Bekijk voor meer informatie over de diensten de website of neem contact op voor het antwoord op uw vragen. De medewerkers van MacKay Bagpipe Services helpen u graag bij het samenstellen van het optreden. 

https://www.mackaybagpipeservices.nl/uitvaart-doedelzakspeler/

Gerelateerde artikelen

Nederlandstalige zangeressen boeken?

Is het mogelijk om in heel Belgiƫ te ballonvaren?

Het Crafty Pony springconcours set, om op een regenachtige dag toch nog met je knuffelpaard te sprin