Add Link
Image default
Dienstverlening

Oefentherapeut voor Mensendieck in Amstelveen

In Amstelveen ben ik op zoek gegaan naar een oefentherapeut voor Mensendieck. Ik heb namelijk moeite met het uitvoeren van dagelijkse houdingen. Die gaan mis bij mij en leveren erg veel pijn op. Daar wil ik natuurlijk van af geholpen worden! Na bij een normale fysiotherapeut geweest te zijn, helaas zonder resultaat, en ik op het internet gaan zoeken. Zodoende zag ik dat sommigen aanraadde bij anderen, met soortgelijke symptomen, eens een oefentherapeut te gaan bezoeken. Natuurlijk zou het dan wel fijn zijn als dat in Amstelveen is.

Freedom In Motion

In mijn zoektocht naar oefentherapie Mensendieck in Amstelveen, kwam ik uit bij Freedom In Motion. Daar las ik op de website dat de oefentherapeut die daar werkt, al jarenlange ervaring heeft in het Mensendieck verhaal. En zij heeft haar eigen vestiging in Amstelveen zitten. Ideaal dus! Daarnaast kan ze ook langskomen op het werk of bij je thuis. Met name op het werk zou voor mij een ideale situatie zijn. Daarom heb ik contact met haar opgenomen. Een vriendelijk klinkende vrouw nam de telefoon op. En zij vroeg naar de pijnen die ik heb. Dit klonk voor haar erg herkenbaar. En ze gaf aan precies te weten wat ze hiermee aan moest. Klonk erg goed dus! Vervolgens legde zij een aantal dingen uit over wat ze dan precies doet met haar klanten en hoe zij beter hun dagelijkse houdingen kunnen uitvoeren dan dat ik het momenteel kan. Dat bleek bij mij vooral uit mijn rug te komen. Die moest dus verbeterd gaan worden!

Eindresultaat

Inmiddels is zij al heel wat keren langs geweest. En ik kan het hartstikke aanbevelen! Ze heeft er namelijk voor gezorgd dat ik alledaagse bewegingen weer goed en normaal kan uitvoeren. Iets wat ik al heel erg lang niet meer heb kunnen doen. Daarom raad ik oefentherapie Mensendieck dan ook van harte aan. En mocht je uit de buurt van Amstelveen komen, dan bij Freedom In Motion!

Gerelateerde artikelen

Waar kan ik een tandartsstoel kopen?

Eindeloos veel mogelijkheden online

Letselschade advocaat Scheveningen