Add Link
Image default
Zakelijk

Klassieke Volkswagen onderdelen

Is uw Volkswagen Kever niet alleen uw vervoersmiddel, maar ook uw hobby? Dan brengt u waarschijnlijk veel tijd door met sleutelen aan uw klassieker. Hiervoor wilt u wel graag de goede materialen gebruiken. Onderdelen voor uw Kever moeten stevig, betrouwbaar en van hoge kwaliteit zijn. Bij Paruzzi begrijpen we dit en daarom zorgen we ervoor dat we altijd de beste VW onderdelen op voorraad hebben. We bieden zowel nieuwe als gebruikte onderdelen aan, zodat u altijd ruime keuze heeft. Of u nu een Kever motor of een nieuwe uitlaat nodig heeft, op Paruzzi kunt u rekenen.

Paruzzi webshop

Paruzzi beschikt over een mooie, ruim opgezette showroom in Yerseke, maar als u hier niet in de buurt woont kunt u uw onderdelen ook eenvoudig online bestellen. In onze webshop kunt u alles vinden wat we in het assortiment hebben. Specifieke onderdelen kunt u zoeken door het model Volkswagen te selecteren, de categorie te kiezen waar het onderdeel onder valt, of het onderdeelnummer direct in te voeren. Uw bestelling is zo geplaatst, en wij zorgen ervoor dat u de benodigde onderdelen zo snel mogelijk in huis heeft, zodat u verder kunt gaan met sleutelen.

Technisch advies

Op de website van Paruzzi vindt u niet alleen onderdelen voor uw luchtgekoelde Volkswagen, maar ook interessante en bruikbare informatie. U kunt bijvoorbeeld technische informatie opzoeken over het installeren of bevestigen van bepaalde onderdelen in uw VW. We bieden handleidingen en hebben ook een catalogus en een magazine voor Volkswagen liefhebbers. Als u wat extra hulp of advies nodig heeft bij het installeren van een specifiek onderdeel VW, dan kunt u gerust contact met ons opnemen. U kunt bellen met  31 (0)113 503555 (NL) of 09 3494131 (BE) We staan u als Volkswagen specialisten graag te woord. Natuurlijk heten we u ook graag welkom in onze showroom, zodat u uitgebreid rond kunt kijken en vragen kunt stellen.

https://www.paruzzi.com/