Add Link
Image default
Dienstverlening

Objectief personeelsadvies

Ik ben eigenaar van een sterk groeiend bedrijf. En daar horen natuurlijk ook medewerkers bij. Nu functioneren ruim de meesten heel erg goed. Op twee na. Zij doen hun eigen taken wel goed. Maar kunnen niet samenwerken met elkaar. Daar waar dat bij hen wel heel erg belangrijk is. Ik heb geen idee wat ik daarmee moet doen. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een personeelsadviseur die mij hierbij kan helpen.

Personeelsadvies van Simpra

Omdat ik nog geen ervaring heb met een personeelsadviseur, ben ik rond gaan vragen bij zakenpartners van mij. Een aantal van hen gaven aan het te hebben lopen bij Simpra. Daarom ben ik direct naar zijn website simpra.nl gegaan. Daar las ik dat hij al vele jaren ervaring had. En stonden er ook voorbeeldvragen met situaties waarvoor hij in was te zetten. Daar stond onder andere precies mijn situatie bij: namelijk dat twee manager voor geen meter samen kunnen werken. Ik heb dan ook contact met hem opgenomen, om erachter te komen wat hij voor mij kan betekenen.

Gesprek met personeelsadviseur

Een paar werkdagen later kwam de personeelsadviseur van Simpra al langs om te praten over wat hij te bieden heeft en te vragen naar wat voor een iemand ik zoek. En natuurlijk waarvoor. Ik heb de situatie uitgelegd. En hij gaf aan dit direct te begrijpen. En dat hij al ervaring heeft met zulke situaties! Het viel mij op dat hij een heel uitgesproken mening hierover heeft. En ook met een heel andere kijk op de scenario’s dan ik. Ook had hij allemaal referenties meegenomen van andere bedrijf, die hem allemaal van harte aanbevelen. Hij gaf alvast enkele theorieën met hoe hij te werk wilt gaan, om beide managers weer aan de praat te krijgen.

Inmiddels is hij met beiden al in gesprek geweest. En ook met zijn drieën. Het vooruitzicht is in ieder geval dat het goed komt!

Gerelateerde artikelen

Een schone lucht van levensbelang

Rijschool Venlo

Maak gebruik van TENS als pijnbestrijding tijdens de bevalling