Add Link
Image default
Dienstverlening

Naamborden uit eigen fabriek te koop bij Naambordkopen.nl

Emaille huisnummers worden gemaakt in de eigen emailfabriek van Naambordkopen.nl. Met de hand. Stuk voor stuk. En dus is ieder plaatje 100% uniek. Email is een glazuurlaagje van gesmolten glas. Het dient als bescherming van het metalen plaatje. Bescherming tegen kou en hitte, vuil, stof en water. Email huisnummerborden zijn er in verschillende maten, vormen en kleuren. U kunt 1 plaatje uitzoeken en daar het hele huisnummer op zetten, maar ook meerdere borden als het nummer uit meer dan 1 cijfer bestaat. Stel u woont op de Kanaalweg nummer 415 B. Hoe leuk is het dan om vier smalle bordjes naast elkaar op te hangen met achtereenvolgens een 4, een 1, een 5 en een B. Duur hoeft het allemaal niet te worden. Voor iedereen die een beetje op de portemonnee moet letten, heeft Naambordkopen.nl een speciale rubriek: goedkope email huisnummers. Deze low-budget standaard borden zijn op voorraad met alle nummers van 1 tot en met 100. Qua kleur zijn er twee mogelijkheden: een wit bord met een zwart huisnummer, een blauw plaatje met een wit cijfer. Het bord is 1 mm dik. De afmetingen zijn 10 bij 10 cm.

Messing naamborden bieden veel voordelen

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een messing naambord. Een begrijpelijke keuze, gezien de voordelen van messing. Het is een mooi, hard, betaalbaar materiaal met zelf smerende eigenschappen. Messing naamborden van Naambordkopen.nl zijn er in vlakke of gegoten vorm. De gegoten modellen zijn chique, de vlakke bordjes ogen strak en modern. Bij de vlakke variant worden uw naam en het huisnummer in het plaatje gegraveerd. De tekst wordt vervolgens netjes afgewerkt met een zwart laklaagje. De combinatie van zwart en goud (messing is goudkleurig) is echt prachtig. Vlakke messing borden zijn leverbaar in allerlei maten. De kleinste variant is 8 bij 2 cm en de grootste 30 bij 30 cm.

Naast de hierboven besproken uitvoeringen heeft Naambordkopen.nl nog veel meer  huisnummers en naamplaten in de aanbieding. Voor de complete collectie verwijzen we door naar www. naambordkopen.nl. Eventuele vragen kunt u voorleggen aan de helpdesk van Naambordkopen.nl: 0251 – 24 13 64, info@ naambordkopen.nl.

 

https://naambordkopen.nl/