Add Link
Image default
Dienstverlening

Ga speeddaten en ontmoet wellicht de liefde van je leven!

Woon jij in het gezellige Brabant en heb je het lekker voor elkaar? Eigen woonruimte, een leuke baan en fijne vrienden? Maar is je plaatje nog net niet compleet omdat je jouw prins op het witte paard nog niet gevonden hebt? Wie weet ontmoet je jouw ware wel tijdens een avondje speeddaten!

Search4Love organiseert leuke, gezellige en laagdrempelige speeddate avonden in Brabant. Zo kan je onder andere gaan speeddaten in Eindhoven. Wij houden speeddate avonden voor iedereen die single is. We hebben aparte avonden voor hetero’s, lesbiennes en homo’s. Ook zijn onze speeddate avonden geschikt voor alle leeftijden. De leeftijdscategorieën zijn als volgt ingedeeld:

  • Singles tussen 20 en 35 jaar
  • Singles tussen 30 en 45 jaar
  • Singles tussen 40 en 55 jaar
  • Singles tussen 50 en 65 jaar

Het grote voordeel van speeddaten met Search4Love is dat je lekker veel singles ontmoet, tot wel 15 per avond! Onze goed georganiseerde avonden worden begeleid door een host of hostess, die jou op elk moment dat je wilt kunnen helpen tijdens je dates. Dus loop je even vast of weet je niet meer wat voor vragen je kan stellen? Geen zorgen, de host of hostess komt jou uit de brand helpen!

Goed georganiseerde avond

Tijdens het daten wordt je goed door ons verzorgd. Je krijgt tussendoor heerlijke hapjes en aan het begin van de avond krijg je een welkomstdrankje. Je ontvangt een speeddate kaart en je plekje van die avond wordt je aangewezen.

Elk ‘afspraakje’ met je date duurt 4 minuten. Dat is niet erg lang, maar lang genoeg om te ontdekken of je een klik voelt met degene die op dat moment tegenover jou zit. Benut je tijd het beste door goede vragen te stellen. Voordat de avond begint zou je alvast kunnen nadenken wat jij zou willen weten van je dates.

Na elke date vul je op de speeddate kaart in of je die desbetreffende date leuk vond of juist niet. Wanneer jullie allebei bij elkaar hebben ingevuld dat je elkaar leuk vond zijn jullie een match.

Speeddaten door het hele land

Naast Eindhoven kan je bij Search4Love ook op speeddate in Breda, Tilburg en Den Bosch. Wil je buiten Brabant speeddaten? Ook dat kan, wij houden speeddate avonden door het hele land!

 

https://www.search4love.nl/