Add Link
Image default
Gezondheid

WAT IS BUTEYKO volgens jou?

Buteyko behandeling  is de naam van de arts die iets heel geweldigs heeft ontworpen. Deze ontdekking is daarom ook naar hem genoemd. Buteyko was een Russische arts die een bepaalde methode heeft ontworpen om de ademhaling te verbeteren. Deze methode is niets anders dan een ademhalingstechniek om uw ademhalingspatroon te wijzigen ter bevoordeling van uw algemene gezondheid. Deze revolutionaire ontdekking gedaan door deze arts heeft gemaakt dat vele mensen met ademhalingsproblemen, hetzij acute of chronische problemen verholpen zijn geworden. Deze methode leert jou hoe beter te ademen en hoe u uw ademhaling zelf en beter kunt reguleren zodat u medische problemen tenminste niet erger worden maar juist verbetering optreedt. Deze ademhalingstechniek zorgt ervoor dat de gaswisseling wordt verbeterd in het lichaam, waardoor u meer zuurstof en minder schadelijke stoffen overhoudt in uw lichaam hetgeen alle processen in het lichaam verbeterd.   

VOOR WIE IS BUTEYKO? 

Deze methode is voor een ieder geschikt, jong, oud chronische patiënt of niet. In tegenstelling tot andere ademhalingsmethoden die worden aanbevolen door andere instituten is deze buteyko methode een wetenschappelijk bewezen methode. Dus geen twijfels bestaan er over zijn effectiviteit. Zoals eerder genoemd, is deze methode heel geschikt voor eenieder maar het best voor mensen met ademhalingsproblemen. Mensen met hyperventilatiesyndroom, met astma, bronchitis, copd, slaapapneu etc. elke aandoening in het lichaam dat de ademhaling aantast kan met deze methode verholpen worden. Maar ook aandoening die niet rechts met de ademhaling te maken hebben, bijvoorbeeld hoge bloeddruk, suikerziekte, nierfalen, zijn enkele aandoeningen die met deze ademhalingstechniek verholpen kunnen worden.   

HOEVEEL KOST BUTEYKO? 

Zoals eerder vermeld is buteyko voor een ieder geschikt, jong oud, gezond en ziek. We hebben geen specifieke doelgroepen. Weliswaar hebben wij voor elke doelgroep een ander vorm van doceren. Wij spelen in op uw huidige gezondheidstoestand. Wij geven de basisprincipes aan een ieder maar voor bijvoorbeeld sporters is het heel anders dan voor bijvoorbeeld iemand met astma. De lessen kunnen zowel online als op locatie verzorgd worden. Wij zijn de enige die deze methode aanbieden en zijn daarom zeer exclusief. Onze prijzen zijn dat weliswaar niet. Wij bieden de laagste prijzen in heel Europa, omdat wij de noodzaak maar meer nog ook de impact van onze dienstverlening inzien.