Add Link
Image default
Bedrijven

Goodiebags: Het perfecte promotiemateriaal voor beurzen of evenementen

Op beurzen of evenementen wil je je slag slaan om zo veel mogelijk nieuwe klanten te bereiken en op te vallen als bedrijf. Om op te vallen kun je daarvoor verschillende manieren van marketing toepassen om meer naamsbekendheid te krijgen. Een goede goodiebag is daar uiterst geschikt voor. Met een goodiebag kun je de band met een bestaande klant versterken of juist nieuwe klanten kennis laten maken met het bedrijf.

Maar hoe stel je eigenlijk een goede effectieve goodiebag samen?

Er zijn een aantal dingen belangrijk om rekening mee te houden. Je wilt immers wel dat het doel wat je met de goodiebag hebt bereikt word. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk om geen enorm lange brochures in je goodiebag te stoppen. Deze belanden vaak direct op de stapel waar niet meer naar om gekeken word. Om effectief je klanten te informeren over je bedrijf kun je er beter voor kiezen om een korte bondige bedrijfsfolder mee te geven. De kans dat deze gelezen word is vele malen groter waardoor je de essentiële informatie over je bedrijf bij de klant onder de aandacht krijgt.

Naast de bedrijfsfolder is een originele goodie ook onmisbaar. Denk goed na over wat voor soort goodie je mee wilt geven want helaas gebeurt het nog te vaak dat bedrijven een goodie toevoegen die totaal niet bij het bedrijf past. Wat wil je uitstralen en wat is je doel met de goodiebag? Heb je een bedrijf in de sport dan kan je bijvoorbeeld een handdoek of een bidon toevoegen maar en je een huidspecialist dan is een crème weer meer passend. Met een originele en passen die goodie is de kans groter dat jouw bedrijf blijf hangen in het geheugen van de klant. Zeker wanneer je een goodie toevoegt die klanten voor een langere tijd kunnen gebruiken. Weet je niet welke goodie je het beste kan nemen? Kies iets wat iedereen kan gebruiken. Zo vergroot je het bereik het beste bij je klanten.

Hoe val je nog meer op met je goodiebag?

Zeker op beurzen en evenementen kun je met goodiebag tasjes flink opvallen. Wanneer je de goodiebag bedrukt met jouw logo, bedrijfsnaam of passende quote kun je een nog grotere groep mensen bereiken. Door deze vervolgens uit te delen zullen meerdere personen met jouw tas en opdruk rondlopen wat natuurlijk een enorme boost is voor je naamsbekendheid. Een opvallende goodiebag met een goede uitstraling zal veel gezien worden door potentiële klanten en maakt klanten ook nieuwsgierig naar de inhoud. Daarnaast is een groot voordeel van een goodiebag ook dat dit nog lang doorwerkt na een evenement of beurs. Afhankelijk van het soort goodie kan jouw bedrijf nog weken of zelfs maanden na de beurs nieuwe klanten opleveren. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Gerelateerde artikelen

Onthaasten in Geleen

Indugas goedkope shared hosting pakketten

Word de beste chauffeur van Breda!