Add Link
Image default
Bedrijven

Een veranda aan je huis bouwen

Als je van elk zonnestraaltje wilt genieten, maar het in het voor- of najaar toch nog wat koud vindt om in de tuin te zitten dan is een veranda de ideale oplossing. Veranda’s zijn in Nederland de laatste jaren steeds populairder aan het worden. Heerlijk beschut in het zonnetje zitten is natuurlijk niet het enige voordeel die een veranda met zich meebrengt.  

 

Isolatie

De meeste mensen weten dit niet, maar een veranda heeft een isolerende werking op het huis. Dit is daarom een goede keuze als je meer energie wilt besparen. Heb je een veranda die niet dicht kan dan kan dit toch een voordeel zijn. De veranda breekt de wind waardoor je tocht en warmteverlies voorkomt. Een dichte veranda wordt ook vaak door het zonnetje opgewarmd. Hierdoor kan jij ‘s avonds langer genieten van je tuin zonder dat je daarvoor hoeft te stoken.

 

Passend bij elke woning

Wat voor woning je ook hebt, er is altijd een veranda die er bij past. Als je een veranda op maat laat maken dan wordt er gekeken wat bij de stijl van je huis past. Bij een klassieke woning wordt vaak een houten veranda geplaatst. Bij een moderne woning zie je sneller een strak afgewerkte veranda. Deze bevatten vaak staal of aluminium elementen en veel glas om een open effect te creëren. En daarbij verhoog je ook nog eens de waarde van je huis door een veranda te plaatsen. De ideale oplossing dus!

https://handelsondernemingkirkels.nl/veranda-op-maat/