Add Link
Image default
Aanbiedingen

123Machineverhuur.nl: de verhuurspecialist van Nederland

Bij 123Machineverhuur huurt u machines en materieel voor elk project. Zij hebben ruime ervaring met het bevoorraden van onder andere: projecten in de bouw, GWW, industrie en evenementen. Professionals en particulieren kunnen bij hun terecht voor de complete huurvraag. Handgereedschappen, mobiele toiletten, generatoren, hoogwerkers, grondverzetmachines, bouwhekken en steigers: het is slechts een kleine greep uit hun ruime assortiment.

Toiletten huren

Een dixie wordt vaak ingezet op tijdelijke basis voor bij bijvoorbeeld het verbouwen van een woning waar het toilet niet in gebruik genomen kan worden. Op grote bouwplaatsen waar meerdere bouwvakkers de hele dag werken, is vaak ook geen aangesloten toilet aanwezig. Dat wordt vaak opgelost met een dixie. Bouwbedrijven, maar ook particulieren die mensen aan het werk hebben en geen zin hebben om continu zand binnen te hebben liggen, huren tijdelijk een dixie. Daarnaast doen evenementen er alles aan om zo toegankelijk mogelijk te zijn, ook voor minder valide mensen. Heeft u een toiletcabine nodig voor mindervaliden, dan kunt u bij 123 Machineverhuur terecht!

Graafmachine huren

Heeft u een graafmachine nodig? Bijvoorbeeld voor een klus in uw tuin, op uw erf of in de bedrijfstuin. Of misschien moet u wel glasvezelkabels leggen of helpen met wegwerkzaamheden. In ieder geval kan een graafmachine een uitstekend hulpmiddel zijn voor deze klussen. Dit zijn kleinere graafmachines die zowel mobiel als gemakkelijk te vervoeren zijn. Bij 123 Machineverhuur bent u aan het juiste adres om een kleine graafmachine te huren, zowel een elektrische als een hybride variant. Op deze manier draagt iedereen graag een steentje bij aan het zo duurzaam en milieuvriendelijk mogelijk te werk gaan.

Aggregaat huren

Op een bouwplaats kan het voorkomen dat er geen of onvoldoende elektriciteit aanwezig is. Met een generator kunt u dan alsnog gebruik maken van uw apparatuur en machines. Daarnaast biedt het u natuurlijk ook de mogelijkheid om simpele dingen als licht en het koffiezetapparaat te gebruiken. Ook niet geheel onbelangrijk!

Meer informatie nodig?

Heeft u toch nog vragen over te huren apparatuur? Neem dan contact op met de klantenservice via 0800 – 5353 123, info@123machineverhuur.nl of vul het online contactformulier in. De specialisten helpen u dan graag verder. De klantenservice is aanwezig op werkdagen tussen 7.00 en 17.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 12.00 uur

https://www.123machineverhuur.nl/

Gerelateerde artikelen

Laminaat voor in de woonkamer

Wat zijn de voordelen van een plateauwagen?

Plat dak garage