Add Link
Image default
Bedrijven

Alles wat je moet weten noodstroom in Maarssen

Elektricien in Maarssen

Het installeren van een noodstroomaggregaat en uninterruptible power unit moet goed uitgevoerd worden. Wanneer dit namelijk niet goed geïnstalleerd wordt kan de noodstroom niet werken, ook kan er een kortsluiting ontstaan. Door een kortsluiting kan je nog langer zonder stroom zitten.

Elektricien Maarssen 24/7 kunt u prima helpen en heeft alle nodige kennis over noodstroom. Zij zijn werkzaam in heel Maarssen dus onder andere ook in Maarssen. Door onze 24/7 spoeddienst zijn Zij altijd bereikbaar, ook bij kortsluiting kunt u bij hun terecht.

Het is een zeer onaangename verrassing als je elektriciteit uitvalt na altijd goed gewerkt te hebben. Televisies, wasmachines en andere elektrische apparaten kunnen nu niet meer gebruikt worden. De meeste bedrijven kunnen hier een grote last aan hebben, bijvoorbeeld elektronicawinkels die nu niet meer gebruik kunnen maken van hun kassasystemen. Naast dat veel bedrijven van elektriciteit afhangen, hebben ook veel mensen in huis elektriciteit nodig, als is dit niet cruciaal als dit uitvalt. Bedrijven hebben daarom ook een tweede plan achter de hand, namelijk noodstroom.

Stroomuitval bij bedrijven

Noodstroom die moet de hoofdstroom overnemen als er een stroomstoring is. Als de noodstroom goed zijn werk kan doen kunnen bedrijven door met de werkzaamheden van dat moment zullen de gevolgen niet groot zijn. Omdat het bij particulieren in woningen niet cruciaal is als daar de stroom uitvalt hebben veel woningen dus ook geen noodstroom. Dit is overigens wel aan te schaffen.

Noodstroom

Wanneer de stroom uitvalt dan kan de noodstroom of een noodstroomaggregaat dus overnemen. Bij een storing kan zo een noodstroomaggregaat toch nog voor een langere tijd veel stroom leveren, zo zitten ze dus niet zonder. Helaas duurt het wel een aantal seconden voordat een noodstroomaggregaat volledig in werking is, hier is wel een oplossing voor. De stroom kan overgenomen worden door een uninterruptible power supply bij een storing totdat de noodstroomaggregaat volledig in werking is. Een noodstroomaggregaat en een uninterruptible power unit worden vaak samen gecombineerd door bedrijven.