Add Link
Image default
Vervoer en transport

Ideale overzichten met de rittenregistratie voor koeriers

Maak jij ook gebruik van de handige rittenregistratie voor koeriers? Het zou wel ideaal zijn wanneer je een koerier bent en je ritten worden allemaal geregistreerd. Voor het bedrijf dat de koeriers op pad stuurt zorgt dit voor een goed overzicht in de administratie. Je ziet hierdoor namelijk goed waar de koeriers allemaal zijn geweest, hoeveel kilometers er met welke auto zijn afgelegd en hoeveel kilometers er nog op de teller staan. Omdat je bij de Belastingdienst verplicht bent om dit door te geven is de rittenregistratie voor koeriers is een ideale oplossing om dit voor jezelf gemakkelijker te maken. Alles wordt namelijk allemaal bij elkaar in een overzicht bewaard wat je direct aan de Fiscus kunt overdragen wanneer je dit weer eens in het jaar moet doen. 

Automatisch

De rittenregistratie voor koeriers wordt allemaal automatisch gedaan en het is erg simpel. Je betaalt maar een klein bedrag per maand en dat zorgt ervoor dat jij zelf niet zit te zoeken naar de kilometers die zijn gereden wat je uiteindelijk in tijd nog meer geld kost dan het bedrag dat je hiervoor maandelijks betaalt. Je hebt door de rittenregistratie voor koeriers helemaal geen gedoe meer met Excel bestanden of notities die door iedereen moeten worden bijgehouden, maar alles gaat automatisch. Dit wordt opgeslagen en bewaard. 

Met een app wordt het bijgehouden

De rittenregistratie voor koeriers heeft ook een app waar je dit overzicht gemakkelijk in terug kunt vinden en waarin je ook live kunt kijken waar de auto van de koerier zich bevindt. Je ziet ook waar je bent geweest en hoeveel kilometers je al hebt afgelegd. Ook zie je het verbruik dat je hebt gereden, wat afhankelijk is van het aantal gereden kilometers en de snelheid waar je mee hebt gereden als koerier. De rittenregistratie voor koeriers houdt het allemaal bij.