Add Link
Image default
Auto’s en Motoren

Een goede service voor je auto bij de autogarage in Hengelo

De autogarage in Hengelo heeft veel soorten auto’s aan de klanten te bieden en dat betekent dat deze dan ook veel keuze hebben uit een breed assortiment. Er worden auto’s ingekocht door de autogarage in Hengelo en vervolgens weer verkocht. Het gaat hier niet alleen om de allernieuwste modellen, maar ook wat oudere modellen zullen worden aangeschaft en er worden ook tweedehands auto’s hier ingeleverd en weer doorverkocht. Op deze manier zal de autogarage in Hengelo je altijd kunnen voorzien van een model en een auto die goed past bij jouw wensen. Ga je een eerste auto kopen dan is een tweedehands auto misschien wel prima voor jou en dat is ook te koop met een wat lager budget. 

Inkopen en verkopen

De autogarage in Hengelo is niet alleen maar werkzaam voor het verkopen en inkopen van auto’s want naast dat zij dit deel aanbieden van de klanten, zijn zij ook een vak garage waar auto’s kunnen worden gerepareerd. Heb je dus een schade aan je auto dan kan je deze altijd langs de autogarage in Hengelo en er wordt dan gekeken of dit voor je kan worden opgelost. Zodra dit het geval is, wat meestal wel zo is, dan zal deze door de monteurs worden gerepareerd binnen een kort periode, zodat jij snel weer de weg op kunt met de auto. 

Een APK keuring laten uitvoeren

Ook kan je bij de autogarage in Hengelo een Apk keuring doen, die je eens in de vier jaar verplicht bent om uit te voeren met je auto, zodat je weet dat deze nog aan de veiligheidsnormen voldoet. Als hier uitkomt dat er een reparatie moet worden uitgevoerd, dan zal dit direct door de autogarage in Hengelo kunnen worden gedaan, dit wordt dan wel altijd eerst met de klant overlegd zodat hier geen misverstanden over ontstaan.


Gerelateerde artikelen

Private lease

Een spoedcursus rijlessen, of toch niet?

All Season Banden zijn autobanden die goede controle bieden onder alle weersomstandigheden