Add Link
Image default
Zakelijke dienstverlening

Hoogwerker nodig? Zoek dan niet meer verder

Wanneer u een hoogwerker nodig heeft, neem dan zeker even de tijd om de website jekuntmijhuren hoogwerker huren een bezoekje te brengen. Bent u particulier? Of werkzaam in een bedrijfstak die op grote hoogtes werkzaamheden verricht? In het algemeen worden hoogwerkers gebruikt voor verschillende onderhouds- en constructiedoeleinden en worden ze door een breed scala aan professionals ingezet.

Hoogwerker, waar zoal in te zetten?

In dit blog worden enkele reële toepassingen van de hoogwerker omschreven. Sommige taken zijn misschien bekend, maar andere zijn niet zo voor de hand liggend. Eén ding is zeker. Als werknemers en materiaal nodig zijn voor werk boven de grond, is een hoogwerker meestal de beste kans om het werk correct gedaan te krijgen!

Bouw- en gebouwonderhoud

De types hoogwerkers die gewoonlijk in de bouwsector worden gebruikt, zijn hoogwerkers, scharnierende hoogwerkers en telescopische hoogwerkers. Hoogten die andere typen machines niet kunnen bereiken, worden door hoogwerkers wel bereikt.

Veiligheidsinspecties

Denk aan een groot vliegtuig of een brug. Hoe komen mensen daarboven om regelmatig veiligheidsinspecties uit te voeren? Of het nu gaat om een brug, vliegtuig of andere veiligheidsinspectiemaatregel, hoogwerkers worden vaak in het hele land gebruikt!

Ramenwasser

Ooit afgevraagd wie de ramen bovenin een gebouw schoonmaakt? Hoogwerkers in de lucht! Hoge gebouwen hebben iemand nodig om de ramen te wassen. Van hoogwerkers tot kleinere schaarliften, hoogwerkers helpen uw “venster naar de wereld” schoon te houden!

Elektrische lijnreparatie

Telescopische hoogwerkers zijn de meest gebruikte hoogwerkers voor elektrische werkzaamheden. Deze machine is ontworpen met een lange arm die zich zowel verticaal als horizontaal kan uitstrekken. Elektrotechnici gebruiken ze om toegang te krijgen tot telefoonkabels, transformatoren en andere apparatuur die zich hoog boven de grond bevindt. Voor bouwprojecten binnenshuis en veel voorkomende bedradingswerkzaamheden wordt de voorkeur gegeven aan schaarhoogwerkers, omdat een beperkte verlenging nodig is.

Boomverzorgingswerkzaamheden

Rijd door uw eigen buurt op een lente- of zomerdag, en de kans is vrij groot dat u ziet dat tuinbouwbedrijven gebruik maken van hoogwerkers! Het beklimmen van een boom gaat gepaard met een overvloed aan risico’s. Een hoogwerker helpt ongevallen vermijden.

Ongeacht de werkzaamheden, een hoogwerker komt altijd van pas.