Add Link
Image default
Bedrijven

Fysiotherapie Zutphen

Fysiotherapie in Zutphen

Hebt u ergens in uw lichaam pijn? Dat is natuurlijk iets waar u van af wilt. Als u om die reden, of welke andere reden dan ook op zoek bent naar een praktijk voor fysiotherapie, bent u bij Fysiotherapie W&H op de juiste plaats! Deze fysiotherapie praktijk heeft twee vestigingen in Deventer en een in Zutphen. Hier bieden ze de beste hulp bij uw lichamelijke ongemakken.

Diensten

Naast de standaard fysiotherapie, biedt Fysiotherapie W&H nog meer diensten aan. Hierbij kunt u denken aan lymfedrainage, manuele therapie, massages, oefentherapie en nog veel meer. U kunt er dan ook zeker van zijn dat u behandeld wordt door een gespecialiseerde fysiotherapeut! Bij Fysiotherapie W&H bent u verzekerd van diverse soorten behandelingen, goede bereikbaarheid, ruime behandelkamers en goede contracten met zorgverzekeraars.

Neem contact op!

Als u geïnteresseerd bent in de diensten van Fysiotherapie W&H kunt u gelijk contact opnemen via de website. U kunt hier ook kijken voor de overige diensten, de tarieven en andere algemene informatie over Fysiotherapie W&H. Wacht niet langer als u pijnklachten heeft aan uw lichaam maar neem gelijk contact op! Onder begeleiding van professionals kunnen deze klachten binnen de kortste keren verholpen zijn!

https://fysiotherapiewh.nl/