Add Link
Image default
Woning en Tuin

Haal buiten naar binnen met behulp van schuifpuien!

U wilt graag meer licht in uw huis, uw woonkamer is klein, u wilt meer verbinding met de tuin. Als één van deze wensen u bekend voorkomen kunnen wij u daarbij helpen! Bij Schipper in Ede vind u een erg groot assortiment schuifpuien in allerlei kleuren en uitvoeringen. Door middel van de schuifpuien zullen deze problemen snel verholpen zijn! U heeft vast wel is schuifpuien bij iemand gezien in uw familie- of vriendenkring. Maar wist u dat de schuifpuien allemaal niet op elkaar lijken? Wij bieden schuifpuien aan in veel verschillende soorten kleuren en modellen waardoor wij u ervan kunnen garanderen dat er sowieso wel een schuifpui van u smaak bij zit!

Waarom kiezen voor schuifpuien

Nu denkt u misschien, waarom dan kiezen voor schuifpuien en niet gewoon voor grote ramen met normale deuren? Ten eerste:  De schuifpuien van Schipper beschikken over goede isolatie wat betreft het geluid en de warmte. De overgang van buiten naar binnen is nu erg makkelijk omdat je de schuifpuien helemaal open kunt schuiven, dat is erg leuk voor in de zomermaanden want dan kan u zo van buiten naar binnen lopen en andersom! Ook heb je doordat je juist geen gebruik maakt van een deur veel meer ruimte in huis omdat er niks open hoeft te slaan.

Het monteren van de schuifpuien

Onze eigen ervaren monteurs zorgen voor de vakkundige montage. Dit doen wij zodat u zolang mogelijk plezier kunt hebben van uw schuifpuien. Wij nemen zelfs het verwijderen van de oude kozijnen in handen. Het monteren van de schuifpuien duurt slechts 1 dag. Ook kunt u gewoon uw dagelijkse activiteiten die dag gaan doen omdat wij ervoor zorgen dat alles weer netjes opgeruimd wordt. Hoe leuke verassing is het als u thuiskomt van een zware dag dat u in het bezit bent van mooie schuifpuien?

Bent u nieuwsgierig geworden over onze schuifpuien en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Op www.schipper-ede.nl/schuifpuien/ vind u onze contactgegevens en kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Liever eerst de schuifpuien in het echt komen bekijken? Kijk op onze site voor de openingstijden van onze showroom!

Gerelateerde artikelen

Het belang van vloerisolatie?

De Naambordenspecialist is dé trendsetter op het gebied van huisnummers en naamplaten!

Huizenaanbod Veenendaal zoeken