Add Link
Image default
Winkelen

Bijenwas, een super multifunctioneel product

Bijenwas is een product gemaakt door de honingbij om hun raten mee op te bouwen maar dat is niet het enige waar het goed voor is! Vanwege de unieke samenstelling wordt bijenwas voor vele doeleinden gebruikt en wij hebben daar de leukste van op een rijtje gezet!

Ontdek de bijenwas kaarsen

Bijenwas is uitermate geschikt voor het maken van mooie sfeerkaarsen. De unieke substantie brandt niet alleen goed maar is geeft ook een prachtig sfeerlicht af en ruikt bovendien heerlijk en natuurlijk. Bijenwas kaarsen worden veel gebruikt als natuurlijke vervanger van reguliere kaarsen en zijn een ware hit bij natuurliefhebbers. Ze kunnen op verschillende manieren worden gemaakt en zijn makkelijk in een speciale vorm te gieten. Het resultaat hiervan is een mooie kaars met een uniek ontwerp die jouw kamer echt doet opfleuren!

Zelfs je meubels worden er mooier van

Bijenwas wordt vaak gebruikt als boenwas, dit is een middel dat wordt gebruikt om houten meubels weer als nieuw er uit te laten zien. Dit wordt gebruikt op meubels van vele diverse materialen zoals hout, MDF en metaal. De bijenwas wordt aangebracht op de meubels en nadat het weer droog is hebben de meubels een extra mooie glanzende laag waardoor ze er meteen een stuk beter uitzien. Omdat bijenwas compleet natuurlijk is worden de meubels en totaal niet door beschadigd en zitten er dus ook helemaal geen nadelen aan het verzorgen van je meubels met bijenwas.

bijen

Bijenwas is ook heel gezond voor je huid!

In lippenbalsem, lotions en andere schoonheidsproducten wordt bijenwas ook gebruikt. De reden hiervoor is dat bijenwas diverse eigenschappen bezit die heel gezond zijn voor de huid. Het bevat hydraterende componenten die ervoor zorgen dat jouw huid en lippen veel beter vocht vasthouden waardoor je veel minder snel last zult hebben van een droge huid of schrale lippen. Daarnaast is bijenwas ook heel handig voor in schoonheidsproducten omdat het pas smelt bij een hele hoge temperatuur en daarom helpt bij het makkelijk smeren van een crème. De bijenwas is compleet natuurlijk en daarom ook veilig in gebruik.

En naast het gebruikt voor echte schoonheidsproducten is bijenwas ook heel goed voor het behandelen van de huid. Bijenwas kan helpen bij het bestrijden van rode en gevoelige huid aangezien het pijn verlichtend werkt en ook milde anti-zwellende effecten heeft.

Kortom, bijenwas is een super leuk product dat extreem multifunctioneel is! Wil jij het nou ook gaan kopen, let er dan op dat de bijenwas 100% puur is en niet andere kunstmatige toevoegingen bevat. Echte natuurlijke bijenwas ruikt altijd naar honing!