Add Link
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een gootsteen ontstoppen?

Een gootsteen ontstoppen zonder zuiger?

Als het bovenstaande niet heeft gewerkt, wil je waarschijnlijk weten hoe je een gootsteen ontstopt zonder zuiger. Het goede nieuws is dat er andere opties voor u beschikbaar zijn.

Voordat je een van de onderstaande opties uitprobeert, moet je er altijd voor zorgen dat de gootsteen watervrij is, zodat je mogelijk toegang hebt tot het stopcontact. Breng ook een waterkoker aan de kook om eventuele verstoppingen weg te spoelen.

 

Als je een van deze items nog niet hebt, kun je ze in elke plaatselijke supermarkt kopen zonder veel geld uit te geven.

Gebruik een theelepel om de bicarbonaat (of bakpoeder) door het pluggat te gieten. Giet vervolgens het kopje witte azijn. Dit zal wegsudderen en hopelijk de blokkade opheffen. Gebruik na 5 minuten het gekookte water om de verstopping weg te spoelen.

 

Net als bij de bovenstaande oplossing, giet je twee eetlepels biologisch waspoeder door het pluggat gevolgd door een volle ketel kokend water. Als alternatief kunt u ook sodakristallen gebruiken.

 

Uw plaatselijke ijzerhandel moet een afvoerontstoppingsdraad beschikbaar hebben om te kopen. Zo niet, dan kun je altijd nog een metalen kleerhanger of vitragedraad gebruiken. Deze methode houdt in dat de bedrading in het pluggat wordt geplaatst totdat deze de verstopping raakt. Voeg voorzichtig druk toe om de verstopping te verwijderen totdat deze duidelijk wordt. Zorg ervoor dat u de leiding tijdens deze methode niet tegen de klok in draait, omdat dit kan leiden tot het losschroeven van de leiding, wat kan leiden tot overstroming.

 

Bij verstoppingen die ontstaan ​​door ophoping van vet, vet en haar kan het gebruik van een natuurlijke drainreiniger zeer effectief zijn. Om het beste resultaat krijgen kunt u het beste de stappen op de verpakking volgen. – Loodgieter Spijkenisse – 

 

Neem contact op met Loodgieter Spijkenisse voor al uw loodgieter diensten. Onze professionele loodgieters helpen u dezelfde dag nog.

https://loodgieter-spijkenisse.nl/