Add Link
Image default
Bedrijven

Dit zijn de 5 beste relatiegeschenken

Wat is er nu leuker dan een gepersonaliseerd cadeau geven aan een van je relaties? Het gaat hier uiteraard om mensen die dichtbij je staan. Het kunnen persoonlijke relaties zijn, maar ook zakelijke relaties. Voor beide doelgroepen is het erg leuk om een geschenk te geven waar ze waarde aan kunnen hechten en waar ze altijd kunnen terugdenken aan een bepaalde periode of gebeurtenis. Er zijn verschillende relatiegeschenken te bedenken, maar waar kun je nu echt mee aankomen? We hebben vijf verschillende relatiegeschenken voor je op een rij gezet. Deze relatiegeschenken zijn niet alleen populair, maar ook erg leuk om te geven!

Een gepersonaliseerde pen

Een van de leukste geschenken die je kunt geven is een gepersonaliseerde pen. Of het nu gaat om een zakenrelatie of om een persoonlijke relatie, iedereen heeft wel eens wat om te schrijven. En wat is er nu leuker dan dit te doen met je eigen pen. Een gepersonaliseerde pen is vaak een balpen of een vulpen waarop een persoonlijke tekst is gedrukt. Vaak wordt deze tekst ook ingegraveerd zodat het niet beschadigd raakt. Het is een echte klassieker om zo’n pen aan iemand te geven. Het is een bruikbaar geschenk en daarnaast heb je de keuze uit verschillende pennen. De pennen worden ook steeds meer op een milieuvriendelijke manier verwerkt, waardoor het helemaal een speciaal geschenk is om te geven.

Een bedrukt schort

Als je in de keuken staat, is het vaak wel fijn als je een schort draagt. Dit is hygiënisch en je maakt je kleren niet vies tijdens het koken. Door de jaren heen is koken steeds populairder geworden. Daarom heb je nu de kans om je relatie een eigen schort te geven. Je kunt ervoor kiezen om het schort bijvoorbeeld te bedrukken met een persoonlijke tekst of te voorzien van een logo.

Gepersonaliseerde kalenders drukken

Zeker wanneer je op kantoor bent, is het handig om altijd een kalender op tafel of aan de muur te hebben. Je komt dan je afspraken goed na en daarnaast kun je belangrijke data noteren. Een leuk relatiegeschenk is dan ook een kalender die helemaal gepersonaliseerd is aan degene aan wie je het geeft. Als je een team hebt, dan kun je er natuurlijk voor kiezen om bijvoorbeeld iedereen dezelfde kalender te geven die voorzien is van een logo of van een tekst, maar als je echt persoonlijk wilt zijn, dan is het bijvoorbeeld leuk om iedereen te voorzien van een eigen kalender met een tekst of afbeelding die alleen op die persoon slaat. Kalenders drukken zal erg in trek zijn.

Kalender

Een handdoek bedrukken

Wat mensen vaak ook wel kunnen waarderen is een mooie handdoek. Vooral wanneer deze is voorzien van persoonlijke elementen, is het helemaal leuk om deze te krijgen. Voorzie een handdoek bijvoorbeeld van een mooie tekst of van een prachtige afbeelding. Het is niet duur om een handdoek te laten bedrukken en je hebt zelfs e keuze uit verschillende formaten handdoeken.

Een gepersonaliseerde tas

Er is haast niemand die geen nut ziet in een tas. Een gepersonaliseerde tas is dan ook erg leuk om te geven aan iemand die dicht bij je staat. Wat dacht je van een stoere handtas of een schoudertas met een mooie tekst erop?

Met een relatiegeschenk dat je ook voorziet van persoonlijke elementen maak je iedereen blij!