Add Link
Image default
Zakelijke dienstverlening

Waar stemkastjes huren

Wij gaan stemkastjes huren bij www.intervote.nl. Voor een bijeenkomst van de Bestuursleden van ons bedrijf wilde wij een meningenonderzoek doen. Om dit zo anoniem mogelijk te doen zochten wij op stemkastjes huren, in Google. Al snel kwam ik terecht bij intervote.nl.En ging snel over tot aankoop. Ik wilde een anoniem onderzoek doen over de bevindingen van de werkwijze van de afgelopen maanden.

Wanneer je stemkastjes bij intervote.nl wilt huren is dit een goede keuze. InterVote heeft als Core Business stemkastjes verhuur. Al 20 jaar zijn zij gespecialiseerd in het volledig verzorgen van interactieve bijeenkomsten. Bij intervote kan je stemkastjes met één van onze productspecialisten huren voor projecten in binnen- en buitenland. Ondersteund met primair drie verschillende stemsystemen (unieke management informatie software) en tot 4000 stemkastjes.

Stemkastjes huren

Naar aanleiding van een mail, naar de werknemers, met de vraag: Waar stemkastjes huren? kreeg ik een mail van een collega. Hij vertelde op een bijeenkomst te zij n geweest en daar ook stemkastjes te hebben gebruikt. Deze kwamen bij intervote vandaan en waren niet extreem duur. Ik besloot intervote.nl te bezoeken en was meteen tevreden met de informatie hierop.

InterVote stuurde ik een mail met mijn vragen en ze mailde terug dat wij nog die week stemkastjes kunnen huren voor een lage prijs ook beantwoorde hij mijn vragen. Ik was overtuigd en besloot om een belletje naar het bedrijf te doen om een bestelling te doen voor goedkoop stemkastjes huren.

Zoek jij ook stemkastjes? Wil jij voor een evenment stemkastjes huren, maar weet je niet waar? Kijk dan eens op intervote.nl of bel ze eens op als je vragen hebt. Ze zorgen voor een snelle aflevering van de stemkastjes voor een goedkope prijs. Ik was gelijk overtuigd, ik denk dat jij dat ook kan zijn!

Gerelateerde artikelen

Een arbeidsdeskundig onderzoek in uw bedrijf

4 manieren om te weten of uw leidingen bevroren zijn

Wanneer aftrek financieringsrente aanhorigheid?