Add Link
Image default
Vakantie

Het veelzijdige Spanje

Spanje is een heerlijk land om een vakantie te houden. Het mooie is ook dat er voor bijna iedereen wat te doen is. Cultuursnuivers kunnen hun hart ophalen in Madrid met de vele museums en oude gebouwen. Ouderen die willen relaxen weten de weg naar Benidorm makkelijk te vinden. Jongeren die willen feesten zoeken vaak hun geluk in Lloret de Mar of Blanes. En voor gezinnetjes in Barcelona misschien wel de perfecte stad. Een combinatie van culturele hoogtepunten voor de ouders, maar tegelijkertijd ook dicht bij het strand voor de kinderen.

Dit omschrijft wel hoe veelzijdig dit fijne land is. Het is ook niet voor niets dat er elk jaar zoveel last minutes Spanje worden geboekt. Populaire bestemmingen zijn de Spaanse kust en de vele eilanden die het land heeft. De Costa Brava, de Costa Blanca en de Costa del Sol zijn wel de bekendste en vaakst bezochte kuststreken van Spanje. Vooral onder gezinnen en jongeren is dit een populair stukje Spanje. Lange zandstranden en tegelijkertijd leuke plaatsjes op te bezoeken. De Spaanse eilanden zijn ook behoorlijk populair. De Balearen, bestaande uit onder andere Ibiza en Mallorca, doen het altijd goed. Ibiza wordt over het algemeen iets meer als feesteiland aangeduid, terwijl Mallorca weer iets rustiger is wat dat betreft. Ook de Canarische Eilanden zijn nog altijd in trek. Fuerteventura, Tenerife en Lanzarote zijn enkele goed bezochte eilanden van deze groep. De sfeer op de eilanden is heel relaxed en gemoedelijk. Daarnaast is het klimaat natuurlijk heerlijk.

Op lastminutespanje.nl is van alles te lezen over dit veelzijdige land. Blogs over de leukste bestemmingen en bezienswaardigheden zijn hier te vinden. Ook tips en weetjes over het land kunt er vinden. Daarnaast zijn de meest voordelige lastminutes geselecteerd, zodat de verleiding echt niet meer te weerstaan is.

http://lastminutespanje.nl

Gerelateerde artikelen

Corsica verkennen op je motorvakantie in Corsica

Ga naar een glamping met de hond

Lekker met de motor door Frankrijk rijden?