Add Link
Image default
Vakantie

Glamping: de onmogelijk combinatie van kamperen en luxe

Vroeger was het duidelijk. Als je goedkoop op vakantie wilde, ging je kamperen. Dat je daarbij moest inleveren of luxe was een gegeven. Wilde je wel luxe? Dan moest je diep in de buidel tasten en een van de duurdere hotels boeken.

Die tegenstelling is dankzij de opkomst van glamping verleden tijd. Glamping, een samenvoeging van de woorden glamourous en camping, staat voor de perfecte mix. Je ervaart de vrijheid en rust van kamperen, maar dan met de luxe van een resort of hotel. Geen wonder dat glamping steeds populairder wordt.

Luxe accommodatie

Het eerste dat opvalt bij glamping is de accommodatie. Geen (halfdood) grasveldje om je tent neer te zetten, maar een luxe safaritent, lodge of huisje dat van alle gemakken is voorzien. Je hebt er geen omkijken naar. Wil je meer exclusiviteit? Kies dan een van de bijzondere glamping accommodaties, zoals een oud wijnvat, een yurt of een boomhut!

Luxe camping

Hoe luxe je accommodatie ook, de omgeving is ook belangrijk. Op www.glampings.com laten we daarom alleen de campings toe die niet alleen zorgen voor de beste accommodatie, maar ook een schat aan faciliteiten bieden. Uit ervaring weten we dat gasten behoefte hebben aan ruime staplaatsen, privacy. Daar letten we dan ook op. Maar we selecteren campings ook op andere essentiële faciliteiten zoals zwembad, restaurant, winkel en entertainmentprogramma.

Glamping kan overal in Europa

Bij ouderwets kamperen was de keuze aan vakantiebestemmingen beperkt. Het moest immers met de auto bereikbaar zijn. Omdat je bij glamping een stuk minder bagage nodig hebt, ligt de horizon een stuk verder. Op www.glampings.com vind je dan ook glamping mogelijkheden in heel Europa.

Bezoek de site, maak je keuze en boek direct je heerlijke glamping vakantie.