Add Link
Image default
Sport

Met minimale tijdsbesteding een maximaal resultaat behalen met EMS training

Wil jij ook ervaren hoe het is om een EMS training thuis uit te voeren? Het kan nu met StimaWELL. Wanneer je twee keer per week thuis een EMS training uitvoert kan je je abonnement bij de sportschool opzeggen. Waar je in de sportschool waarschijnlijk meerdere uren stond te zwoegen om een leuk resultaat te behalen, ben je met EMS training per training maar een half uurtje bezig. Met twee keer per week een half uurtje trainen behaal je precies hetzelfde resultaat als met uren sporten in de sportschool. Met minimale tijdsbesteding behaal je dus een maximaal resultaat. Je houdt dus lekker veel tijd over om andere leuke dingen te doen!

Elektrische spierstimulatie middels elektrische signalen

EMS training is een training op basis van elektrische signalen, ofwel elektrische spierstimulatie. De spieren in het gehele lichaam worden gestimuleerd middels kleine stroomstootjes. Door de elektrische signalen worden de spieren geactiveerd. Dit gebeurt normaal van binnenuit, ons centrale zenuwstelsel geeft namelijk ook elektrische signalen af aan onze spieren. Bij de EMS training komt de stimulatie van buitenaf, dat is het enige verschil. Omdat de spieren gewend zijn aan het krijgen van elektrische signalen is deze manier van trainen geheel veilig.

Waarom kan je dan binnen veel minder tijd uitstekende resultaten behalen? Wanneer je traint in de sportschool train je over het algemeen maar één spiergroep tegelijkertijd. Om al je spieren goed te trainen ben je dus een paar uur verder. Bij een EMS training worden alle spiergroepen tegelijkertijd gestimuleerd en dus getraind. Het tegelijkertijd trainen van alle spiergroepen wordt bereikt middels een speciaal trainingspak. In het trainingspak van StimaWELL zijn 12 stimulatiekanalen verwerkt, precies op die plekken waar de verschillende spiergroepen zitten. Om de armen en benen ook tegelijkertijd te trainen draag je hier nog speciale bandelektroden omheen. Tijdens de training voer je simpele oefeningen uit. Na de training kan je nog een programma volgen om alle spieren heerlijk te ontspannen.

Welk doel wil jij bereiken?

Met EMS training afvallen, fit worden en blijven, spieren opbouwen en versterken, cellulitis verminderen, blessures aanpakken, het kan allemaal! Welk doel wil jij bereiken met EMS training? Huur nu snel via StimaWELL alle benodigdheden om deze zeer effectieve manier van sporten uit te kunnen oefenen.

https://ikwilstimawell.nl/