Add Link
Image default
Particuliere dienstverlening

Gevels laten impregneren is een belangrijk deel van het onderhoud

De gevel is het eerste wat mensen zien als ze naar een gebouw kijken. Of het nu om een woning of om een bedrijfspand gaat; als de gevel beschadigd of versleten is, valt dit direct op. Een beschadigde gevel zorgt bovendien voor minder waarde van het pand. Om deze reden wil je natuurlijk regelmatig onderhoud aan gevels laten uitvoeren, zodat je pand een mooie uitstraling behoudt. Impregneren is een belangrijk onderdeel van het onderhoud. Wil je weten wat de kosten hiervan zijn? Vraag dan een offerte voor de gevelrenovatie of -onderhoud aan.

Waarom is het laten impregneren van de gevel belangrijk?

Als vocht grip op de gevel krijgt, kunnen mossen en algen zich op de muur vestigen. Dit zorgt voor groene aanslag op de gevel die er na verloop van tijd lastig af te krijgen is. Ook kan een vochtige buitenmuur voor een slechter binnenklimaat zorgen. Wil je dit voorkomen? Laat dan onderhoud aan gevels uitvoeren door de buitenmuur te laten impregneren. Op deze manier komt er een doorzichtig laagje op de gevel, waardoor vocht geen grip meer heeft op de muur. Zo blijft de gevel langer mooi én is deze ook nog eens makkelijk schoon te houden. Van den Bogaart Gevelrenovatie en Voegwerken uit Volkel informeert je graag over de kosten voor gevelrenovatie of -onderhoud middels een duidelijke offerte.

Laat onderhoud aan gevels uitvoeren en laat deze impregneren

Wil je de voordelen ontdekken van het laten impregneren van je gevel? Laat dan onderhoud aan gevels uitvoeren door deze expert. Dit familiebedrijf uit Volkel heeft jarenlange ervaring met het uitvoeren van gevelrenovatie en stelt graag een offerte voor je op, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Heb je nog vragen over het impregnatieproces of de andere diensten die zij aanbieden op het gebied van onderhoud? Neem dan snel contact met de medewerkers op en vraag om advies.