Add Link
Image default
Mode en Kleding

Hollandse klompen kopen bij Hollands Klompenhuis

Nederland staat bekend om haar mooie tulpen, molens, kaas en natuurlijk de traditionele Hollandse klompen! En hoewel de gemiddelde Nederlander tegenwoordig liever sportschoenen dan klompen draagt, blijft de klomp toch een van Nederlands belangrijkste én leukste symbolen. Hollandse klompen zijn dan ook het ideale cadeau voor verschillende gelegenheden of een leuke accessoire om uw eigen huis of garderobe mee op te fleuren. 

Hollandse klompen kopen bij Hollands Klompenhuis 

In het assortiment van Hollands Klompenhuis kunt u verschillende soorten klompen kopen. Denk hierbij aan de traditionele houten ‘Boerengeel’ klompen, houten klompen met de Friese vlag of gestippelde klompen in opvallende knalkleurtjes zoals blauw, rood of roze. Daarnaast zijn de Delftsblauwen klompen, oranje klompen of klompen met molendecor een leuk en echt Hollands geschenkje. Bent u op zoek naar een origineel geboortegeschenk? Ontdek dan eens de schattige geboorteklompjes uit ons assortiment, waarop u de naam en de geboortedatum van de kleine kunt laten inbranden. Deze klompjes zullen wellicht niet veel gedragen worden, maar zijn wel een tijdloos en bijzonder cadeau die veel harten zal laten smelten! Tot slot biedt Hollands Klompenhuis ook de mogelijkheid om klompen te laten bedrukken met uw eigen logo, bedrukking of tekst. Deze klompen zijn erg geschikt als bijvoorbeeld relatiegeschenk of als origineel aandenken van uw huwelijk. Voor meer informatie over het bedrukken van klompen, kunt u ons altijd contacteren via de e-mail. 

De voordelen van klompen kopen bij Hollands Klompenhuis 

Naast dat Hollands Klompenhuis een uitgebreid en zeer divers assortiment aan klompen heeft, geniet u bij Hollands Klompenhuis ook van andere voordelen. Zo vindt u bij ons klompen voor iedere gelegenheid, ieder budget en voor elke smaak. Ontdek bijvoorbeeld ook eens onze leuke klomp pantoffels of overige Hollandse souvenirtjes. Daarnaast worden de klompen uit onze webwinkel binnen één werkdag verzonden, en betaalt u geen verzendkosten bij een bestelling boven de €50,-. Bij Hollands Klompenhuis vindt u dus niet alleen de meest uiteenlopende klompen, u bent ook nog eens verzekerd van een goede én snelle service! 

Maak indruk met onze Hollandse klompen! 

Of de klompen nu wel of niet gedragen zullen worden, de Hollandse klompen uit onze webwinkel zullen in ieder geval een leuke en tastbare herinnering vormen voor de ontvanger of voor uzelf. 
Onze klompen zullen namelijk hoe dan ook een glimlach op het gezicht toveren! Neem dus gerust eens een kijkje in de webwinkel, en word net als wij verliefd op het leukste Nederlandse souvenirtje: de echt Hollandse klomp!

https://www.hollandsklompenhuis.nl